Кавовий центр Coffee Lover починає роботу на території ВДНГ. Відкриття в технічному режимі відбудеться 21 серпня, офіційне відкриття запланували на 11 вересня.

«Coffee Lover – це простір, який об’єднав ростерію, кав’ярню та місце для заходів у павільйоні №15 ВДНГ», – розповідають у комплексі. Coffee Lover входить до ресторанної компанії USG Holding (заклади Buddha Bar, Sam’s Steakhouse, «Дом №10», мережі Il Molino та «Сушия»).

Розташували кавовий центр у павільйоні №15 ВДНГ. «Ми перетворили темний павільйон із забитими вікнами на світлий, мультифункціональний і затишний простір. У цьому павільйоні раніше працювала виставка 3D малюнків. Тепер це сучасна ростерія, місце для професійних капінгів, конференцій і відпочинку за чашкою кави», – кажуть у Coffee Lover.

У межах комплексу працює кафе та центр обсмажування кави. Можна замовити чашку кави чи позиції з меню, а також придбати каву в зернах із собою. 

Окрім того, Coffee Lover запустили сервіс підписки на доставку кави. «На карантині ми пили багато кави та дивилися Netflix, вигадали ідею створити сервіс підписки на каву, щоб спростити життя, заощадити час і гроші фанатам кави», – розповідають у сервісі. Замовити каву можна в Telegram-боті.

 Раніше The Village Україна розповідали про 40 закладів, які відкрили в Києві за минулий місяць.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

з 21 серпня

Де

ВДНГ, павільйон №15, проспект Академіка Глушкова, 1

Обкладинка та фото: Coffee Lover