У Вінниці починає працювати новий паб «Кінь у протигазі». До створення закладу долучилась команда ресторатора Дмитра Борисова.

«Кінь у протигазі» – це історичний паб. Інтер'єр закладу присвячений подіям у Вінниці, що відбувались на початку 20 століття. 

У меню – класичні та авторські страви української кухні. Подають, наприклад, вареники з м’ясом мангалиці (вид свинини), паштет з печінки цесарки та фазану, форшмак та інше.

У меню:

Паштет – 59 грн

Вареники з домашнім сиром – 49 грн

Борщ – 59 грн

Салат «Олів’є» – 98 грн

Котлета по-київськи – 98 грн

Мідії у вершковому соусі – 129 гривень

Офіційне відкриття закладу заплановане на 29 вересня. 


Коли

09:00-23:00

Де

м.Вінниця,
вулиця Симона Петлюри, 20

телефон

096 952 79 55


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Сім'я ресторанів Діми Борисова