Київська кав’ярня ONE LOVE Coffee увійшла до рейтингу найкращих кав’ярень світу за версією туристичного видання Big 7 Travel. Заклад посів 28 місце у рейтингу.

«Заклад має чотири локації у Києві та особливо красиве місце в центрі сучасного мистецтва. Окрім смачної традиційної кави, ви також можете замовити кемекс, V60, аеропрес і пуровери», – розповідають у виданні.

«Я думаю, це перемога не лише ONE LOVE Coffee, а й усієї кавової культури України. І в межах ONE LOVE Coffee, і в межах City Coffee Guide я звик думати про нашу справу як про справу всієї культури країни, тому хотів би розділити цю відзнаку з усіма нашими колегами», – коментує Blackfield Coffee засновник мережі Володимир Задирака.

Перше місце в рейтингу займає кав’ярня Simple Kaffa у Тайвані. У першій десятці також заклади в Берліні, Буенос-Айресі, Ванкувері, Сеулі та Бухаресті.

У рейтинг потрапив також віденський заклад Fenster Cafe, який відкрив український бариста Саша Ямковий. У 2018 році Big 7 Travel включив його у рейтинг найкращих кав’ярень Європи.


 У 2018 році найкращим баристою України 2018 року став представник ONE LOVE Coffee Костянтин Стрельников.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Діана Андруник