В Івано-Франківську почав роботу новий заклад – м'ясний ресторан та винний бар Butch. Grill&Wine.

Створенням закладу, зокрема, займалась команда ресторатора Дмитра Борисова.  Головний акцент ресторану –  страви з витриманої мармурової яловичини.

У Butch. Grill&Wine готують кілька видів стейків, також подають BBQ-страви, бургери, делікатесні страви із фуа-гра та інше. 

В карті вин закладу – вина зі Старого та Нового світу.  В коктейльній карті – класика та авторські напої: наприклад, том ям з ромом або Кріта Санді з лікером Becherovka.

З меню:

Паштет з фуа-гра – 69 грн

Бульйон з локшиною – 69 грн

Бургер з біфштексом та тигровими креветками – 129 грн

Смажені яловичі мізки з пітою – 79 грн

Стейк міньйон – 198 грн

Свинячі ребра BBQ – 109 грн

Курячий шніцель з салатом – 89 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00 – 23:00

Де

м. Івано-Франківськ,
вулиця Андрія Тичини, 61-А

телефон

050 570 4443


Фото та обкладинка: Butch. Grill&Wine