Заклад Rehub Buher розпочав роботу на Воздвиженці.

Засновники описують його як «заклад-трансформер, такий собі змій Уроборос від гастрономії: вдень рехаб, ввечері бухер».

Інтер’єр придумували співвласники за участю архітектора Полада Халілова. Тут можна знайти вінтажний декор від бабусі співвласниці закладу та речі з європейських блошиних ринків, золотий купол на стелі, що лишився від попередників – турецького бістро.

Під час розробки меню власники керувалися концепцією clean food. Тут не використовують білий цукор, консерванти і рафiновані продукти. Наразі меню налічує 15 позицій.

З особливостей – усі сніданки можна замовити протягом дня.

З Меню:

Вівсянка з яйцем-пашот, беконом – 85 грн

Сирники з апельсиновою цедрою – 90 грн

Салат із сиром стілтон, журавлиною та яблуками – 110 грн

Гарбузовий крем-суп на кокосовому молоці – 90 грн

Спагеті з цукіні з мітболами під соусом песто  – 180 грн



 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

9:00-22:00 (з понеділка по четвер), 9:00-до останнього гостя (з п'ятниці по неділю)

Де

вулиця Кожум’яцька, 16

Обкладинка та зображення: Rehub Buher