На вулиці Олеся Гончара відкрили точку з вегетаріанською та курячою шаурмою.

Заклад працює без вихідних

«В основі позицій — фермерська курка, яку з самого початку готують як курку гриль. Готова курка обривається і вже відокремлене м'ясо кладеться в шаурму», — кажуть в Das Ist Gut.

Для дьонерів використовують курку-гриль

В меню зараз дві м'ясні і одна позиція вегетаріанської шаурми. Кожна з позицій дьонера — 75 гривень.

 Дьонер 1 (курка, помідор, капуста, морква, зелена цибуля і домашній майонез)

 Дьонер 2 (курка, карамелізована цибуля, шпинат та яблучний соус)

Вегетаріанська (квасоля, шпінат, перець болгарський, яблучний соус, карамелізована цибуля)

В закладі також можна купити Fritz Kola (60 гривень) і каву Cold Brew (60 гривень).

Час роботи: Пн-Нд з 12:00 до 22:00

Адреса: вулиця Олеся Гончара, 2