Громадський ресторан Urban Space 500 визначив офіційну дату відкриття: проект соціального підприємництва розпочне роботу в Києві 18 грудня. Про це The Village Україна повідомили керівники Urban Space 500.

«Уже 18 грудня з 14:00 в Urban Space 500 можна буде забронювати столик для обіду, побувати на авторській екскурсії закладом від співзасновників та співзасновниць, поговорити про ідеї, про місто та просто приємно провести час із друзями», – розповідають в Urban Space 500.

У момент відкриття у просторі на вулиці Бориса Грінченка поблизу майдану Незалежності будуть функціонувати всі чотири зали ресторану, серед яких зала для подій.

На пізніше співзасновники відклали обладнання радіостудії Urban Space Radio, також певний час продовжуватиметься облаштування зовнішнього простору навколо ресторану.

За проект відповідає команда архітекторів та дизайнерів Peker and Partners: Паша Пекер («Часопис», «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»), Карина Сидоренко, Богдан Філонов (Fight Family, Hromadske) та Олег Шайнога («Планета Кіно»).

Серед особливостей Urban Space 500 – чотири зали різного призначення, включно із залою з відкритою кухнею, двосторонній бар і подієвий майданчик.

 Раніше ми показували перші візуалізації простору Urban Space 500 – із рестораном, коворкінгом і радіостудією.

 Також ми розповідали, на якому етапі перебуває проект і як співзасновники ухвалюють групові рішення.

 Urban Space 500 – громадський ресторан, який працюватиме за принципом соціального підприємництва. 500 людей вклали гроші у проект, щоб розвивати його за прикладом івано-франківського Urban Space 100. Серед інвесторів Urban Space 500 – керівний партнер UNIT City Максим Яковер і телеведучий Майкл Щур.

 Urban Space 100 заснували в Івано-Франківську. Сто інвесторів вклали по 1 000 доларів у реалізацію Urban Space 100. 80% прибутку ресторану спрямовують на розвиток міста.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Обкладинка та візуалізації: Urban Space 500