На Шота Руставелі, 16 відкрилась бургерна Holy Burger. Власники – київські ресторатори Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна («Хлебный»).

Бургерна працюватиме з 8 ранку і «до останнього гостя».

Як шеф-кухар за меню відповідає Олексій Юсупов («Собака съела голубя», Mercato Italiano).

В меню закладу 8 видів бургерів: Holy Cheeseburger з яловичиною, копченою індичкою та двома видами чедера; French Burger з яловичиною, фуагра та камамбером; «Баранбургер» з бараниною та козячим сиром; Huli Huli Burger з куркою; «Мармуровий бро» з мармуровою яловичиною та трюфельним соусом.

Також можна обрати бургери без м’яса – рибний або Mamamia Burger з бурратою замість котлети. Ще одна позиція в меню – Supreme Nacho з яловичиною, сирним соусом, гуакамоле, беконом та з тортильєю замість булочки бріош.

Ціни на бургери різняться від 160 до 220 гривень.

З меню: камамбер фрі з ягідним конфітюром – 130 грн, буррата з томатами, базиліком і динею – 240 грн, банош з сулугуні – 90 грн, вареники з кроликом – 120 грн, борщ-пюре з варениками – 120 грн, качка з яблуком та гранолою – 280 грн.

З десертів: тарт татен з яблуками та карамеллю – 90 грн, бретонський пиріг з вишневим конфітюром – 90 грн, павлова з пломбиром та солоною карамеллю – 120 грн.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.


Раніше на цьому ж місці працював інший заклад Заходякіна та Косічкіної – Holy Chick, який відкрили восени 2017 року. Моноформат спеціалізувався на приготуванні грильованої курки.

Фото: Holy Burger, Анна Бобирєва для The Village Україна