Профільний сайт Comma забезпечуватиме музичне оформлення двох закладів Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова «Білий налив» і Chicken Kyiv. Про це повідомляє Comma.

З 24 вересня у моноформаті з хот-догами і сидром на Хрещатику і ресторані київської кухні на Городецького вмикатимуть плейлисти, які склала редакція Comma.

У плейлисті «Білого наливу» зроблять акцент на сучасну інді-музику з України та світу, а в Chicken Kyiv зазвучить більше джазу, соулу і фанку, коментує The Village Україна Сергій Кейн. «Я хочу, щоб плейлист задавав настрій, щоб відвідувачі раділи улюбленим пісням і чули нові, щоб тусуватися у закладах Діми Борисова було ще веселіше», – додає головний редактор Comma.

Окрім того, у закладах проведуть діджей-сети головного редактора видання Сергія Кейна. Сет у «Білому наливі» пройде 21 вересня о 20:00, а в секретному барі Check-In Kyiv – 22 вересня о 21:00.

«Вечірки будуть абсолютно різними за наповненням, тож ви матимете можливість почути частину фонотеки одного з найвідоміших музичних критиків України», – коментує арт-директорка Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова та керівниця ресторану Chicken Kyiv Галина Кудріна.


 Заклад «Білий налив» відкрили у квітні.

 Ресторан Chicken Kyiv розпочав роботу в березні 2017 року. У червні 2018-го бар закладу почали позиціонувати як окремий секретний бар.

 Новий заклад Діми Борисова з бургерами і хот-догами почав роботу в ТЦ Globus 1 вересня.