Новий заклад із кавою та вином Punkt розпочав роботу у Львові на вулиці Лесі Українки. Нині кафе працює у тестовому режимі.

«Пункт кави та вина – це міське кафе, у якому варять каву та наливають вино, де з ранку сніданок за ціною горнятка, цілий день сендвічі, піца, салати і десерти, а ввечері – все вино на розлив, крафтове пиво та коктейлі», – розповідають у Punkt.

Відкрили міське кафе засновники львівського ресторану-винотеки «Корки та крихти». Усі продукти у Punkt виготовляють самі: випічку, десерти, локшину, тісто та хліб.

Зокрема, у кафе пропонують червоний борщ (72 грн), клаб-сендвіч із моцарелою (85 грн) та піцу (129-155 грн).

Сніданки у Punkt подають цілий день. Серед іншого це круасани (79-82 грн), салат із міксом зелені і куркою (79 грн) і Punkt Breakfast (78 грн) – зі смаженими яйцями на тостах, сосискою-гриль, салатом із зеленню, овочами і фетою. За умови замовлення кави з 09:00 до 11:00 Punkt Breakfast додають безкоштовно.

Рамен із локшиною власного виробництва (108 грн)

У закладі використовують кавову машину Racer Sаnremo – одну з небагатьох в Україні. Із кавових напоїв пропонують, зокрема, еспресо (32 грн), капучино (35 грн), лате (39 грн) і флет-вайт (45 грн).

Келих червоного чи білого вина пропонують за 35 грн.

Особливою платформою для кафе називають «гастро-коллаби» з точками вуличної їжі. Час від часу у меню Punkt будуть з'являтися популярні стритфуд-страви.

Перша співпраця – хот-доги Bistro Bistro. Скуштувати стритфуд Яна Монастирського можна буде на цих вихідних – з п'ятниці, 30 березня по неділю, 1 квітня.

Коли

09:00-23:00

Де

м. Львів, вулиця Лесі Українки, 33

Телефон

063 933 1174

Світлини: Punkt