В'єтнамський ресторан NĂM • Modern Vietnamese Cuisine розпочав роботу у тестовому режимі поблизу станції метро «Олімпійська».

Зараз до закладу можна потрапити тільки за попереднім бронюванням столика.  Тестовий режим триватиме два тижні. Протягом цього періоду у ресторан можна буде потрапити тільки за попереднього бронювання. Водночас у тестовому режимі на всі страви діє знижка 30%.

Відкривають двоповерховий ресторан співзасновники ресторану BAO – Modern Chinese Cuisine Тарас і Оксана Середюк та Ектор Хіменес-Браво. Раніше вони співпрацювали у китайському ресторані BAO на Мечникова.

Локація на розі вулиць Великої Васильківської та Саксаганського

«Азія надихнула Ектора розшукати нетривіальні, автентичні в'єтнамські рецепти та модернізувати їх, створити заново, дати гурманам найкраще», – розповідають у NĂM.

На першому поверсі розташований головний коктейльний бар під назвою Nem & Raw Bar із традиційними в’єтнамськими холодними закусками. Другий поверх – повноцінний ресторан для вечері чи зустрічей компаніями.

Зокрема, у меню хрусткі тім сам з жаб’ячими лапками та бататом (204 грн), нем із лобстером та манго (560 грн), восьминіг з фруктовим тартаром та ho chi дресінгом у листі лолот (420 грн), м’ясо кроля з ананасовим соусом та хрусткими кокосовими чіпсами (324 грн) і крабовий ball-кейк з яєчною локшиною (430 грн).

У винній карті пропонують 90 найменувань. За барну карту відповідає бар-менеджер Дмитро Дред (BAO, «Гра з вогнем»).

Локацію для ресторану знайшли на розі вулиць Великої Васильківської і Саксаганського. Інтер’єр – відповідальність студії YOD Design Володимира Непийводи і Дмитра Бонеско.

Коли

12:00-00:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 48

Телефон

096 758 58 58