Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини закладів міста.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Прованське меню у французькому ресторані Tres Francais

Формат: ресторан французької кухні

Де: вулиця Костьольна, 3

Коли: 09:00-23:00

Facebook

Tres Francais – ресторан мережі закладів Famille Tres Francais із французькою кухнею, що працює на вулиці Костьольній біля Майдану. Традиційно навесні тут готують страви з регіону Прованс: серед іншого доб з равіолі по-прованськи (343 грн), сир «Шевр», обсмажений у меді з прованськими травами (214 грн), філе окуня з рататуєм (285 грн), курячий рулет, фарширований томатами та базиліком із зеленим прованським пюре (248 грн), шоколадний фондан з карамелізованими лавандовими яблуками (145 грн) і прованський сорбет (34 грн). Нове меню доступне в закладі з 5 квітня, відкрили у Tres Francais і літній майданчик. Доступне меню і в закладі Tres Branche на Золотих воротах.

Оновлене меню ресторану Under Wonder

Формат: ресторан італійської кухні

Де: вулиця Велика Васильківська, 21

Коли: цілодобово

Facebook

Under Wonder – ресторан італійської кухні в авторській інтерпретації, що працює в цілодобовому режимі на площі Льва Толстого. Серед десяти страв сезонного оновлення меню – томатний суп із копченою качкою та білим шоколадом (148 грн), шафранові мальтальяті з кроликом (192 грн), філе качки з кускусом, фруктовим чатні й соусом теріякі (294 грн), а також шпинатне ризото з чотирма видами сиру (174 грн). Окрім того, страву з лютневої супової пропозиції, «Зуппа імперіале» з двома видами м’яса, квасолею і паприкою, ввели в основне меню.

Savage Food у Closer тепер працює і в обід

Формат: вегетаріанський ресторан

Де: вулиця Нижньоюрківська, 31

Коли: 12:00-22:00 (середа і четвер), 12:00-02:00 (п’ятниця і субота), 09:00-22:00 (неділя)

Facebook

Savage Food – це вегетаріанський і веганський ресторан на території арт-центру Closer. Із 3 квітня заклад працюватиме і в обідньому режимі. В усі дні, крім понеділка і вівторка, тут можна буде замовити страви обіднього меню. Звернути увагу треба на те, що з 15:00 до 18:00 кухня йде на перерву.

Бранчі на лівому березі у Bootlegger

Формат: ресторан і бар

Де: проспект Соборності, 5

Коли: 12:00-23:00 (з понеділка по четвер), 12:00-01:00 (п’ятниця), 10:00-01:00 (субота), 10:00-23:00 (неділя)

Facebook

Bootlegger – це ресторан і бар біля ЖК «Комфорт Таун» на лівому березі. «Для нас важливо відійти від стереотипу про нижчий рівень гастрономічної традиції на лівому березі порівняно із закладами правого. Ми вважаємо, що ті, хто живуть і працюють на лівому березі, достойні мати вибір хороших закладів із хорошим сервісом та якісними їжею та напоями», – кажуть у ресторані. У вихідні з 10:00 до 18:00 у закладі влаштовують бранчі: окрім сніданків, пропонують бельгійські вафлі, вівсянку на кокосовому молоці та сирники. Також є безлімітні пропозиції напоїв – безлімітне ігристе за 69 гривень і «Мімоза» за 99 гривень.

У Львові відкрили оновлену «Дзиґу»

Формат: ресторан і галерея

Де: м. Львів, вулиця Вірменська, 35

Коли: 11:00-00:00

Facebook

Оновлений заклад «Дзиґа» розпочав роботу у Львові, перезапустив його холдинг !FEST. У меню страви на зразок вареників із картоплею (48 грн), голубців (74 грн) гуляшу (66 грн), а також закуски і десерти. Із напоїв пропонують «Правдиве місцеве пиво» (48-54 грн), настоянки, вино та інші алкогольні напої. Окрім того, у межах комплексу відкрили галерею.

Відкриття літнього майданчика Blur Coffee

Формат: кафе

Де: вулиця Мечникова, 5

Коли: 08:00-20:00

Facebook

Blur Coffee – кафе біля станції метро «Кловська» з кавою, смузі-боулами та авокадо-тостами. А ще тут є сезонний літній майданчик, який відкриють у п’ятницю, 5 квітня, о 15:00.

Обкладинка: Bootlegger