Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини ваших улюблених закладів.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Горіховий суп у ресторані Under Wonder

Формат: ресторан італійської кухні

Де: вулиця Велика Васильківська, 21

Коли: цілодобово

Facebook

Under Wonder – ресторан італійської кухні в авторській інтерпретації, що працює в цілодобовому режимі на площі Льва Толстого. Традиційно на початку лютого в закладі вводять тимчасове меню супів. Цього разу з 1 по 13 лютого можна скуштувати п’ять нових позицій, натхнених традиційними італійськими рецептами. Це грибне консоме зі шпинатом і пасателі, помідорне консоме з креветками, п’ємонтський горіховий суп «Мінестра ді ночі», ріболіта з морським окунем, а також «Зуппа імперіале» з двома видами м’яса, квасолею і паприкою, яку можна назвати «італійським гуляшем». Усі супи коштують 138 гривень, подають їх із фокачею власної випічки.

Шия ягняти в оновленому меню ресторану SHO

Формат: ресторан української кухні

Де: вулиця Мечникова, 18

Коли: 09:00-00:00

Facebook

SHO – ресторан української кухні на вулиці Мечникова напроти Good Wine. Серед іншого в новому меню виділяється позиція «Томлена шия ягняти з печеними овочами» (240 грн).

Чотири нові фо у ресторані Tin Tin

Формат: ресторан в’єтнамської кухні

Де: вулиця Липинського, 15

Коли: 12:00-23:00

Facebook

Tin Tin – ресторан в’єтнамської кухні, розташований біля велотреку. Наприкінці 2018 року в закладі провели фестиваль фо: щотижня гостям пропонували нові варіації наваристого супу з Південно-Східної Азії. З початку нового року вони увійшли в меню Tin Tin – це фо зі свининою, качкою, яловичиною та креветками. «Тепер у нашому меню одинадцять різних супів», – каже шеф-кухар Ілля Сьомін.

Фетучіне в спеціальному меню ресторану Pantagruel

Формат: ресторан італійської кухні

Де: вулиця Лисенка, 1

Коли: 08:30-23:00

Facebook

Pantagruel – італійський заклад компанії «Ресторани Гусовських». Замість традиційних сезонних меню з різних регіонів Італії в новому сезоні шеф Костантіно Пассалаква зробив акцент на підбірку італійських рецептів. Серед страв у спеціальному меню остерії – паста фетучіне з морепродуктами та овочами (289 грн), м’ясні равіолі з песто, овочами та козячим сиром (279 грн) і тальята з яловичини-гриль (329 грн).

Пінса за 69 гривень у «Канапка бар»

Формат: бістро

Де: Андріївський узвіз, 30-А

Коли: 09:00-00:05

Facebook

«Канапка бар» – це необістро Дмитра Борисова напроти ресторану української кухні «Канапа» на Андріївському узвозі. Серед оновлень меню закладу – пінса із слабосоленим лососем, міксом салатів, крем-сиром і пармезаном і бургер з куркою гриль та салатом айсберг. Як і інші позиції в закладі, вони коштують 69 гривень. У будні в обідній час у «Канапка бар» є опція доставки по Андріївському узвозу та Воздвиженці.

Оновлений рамен і боули в бістро Whai Thai

Формат: бістро

Де: вулиця Мечникова, 5

Коли: 12:00-23:00

Facebook

Whai Thai – азійське бістро, розташоване поряд із кафе Blur Coffee на «Кловській». Серед особливостей оновленого меню закладу – боули (наприклад, із рисом, куркою та горіховим соусом за 129 гривень) та рамен (тепер усі види рамену, включно з новим спайсі-раменом, коштують однаково – в об’ємах 109/129/169 гривень). Окрім того, після відкриття літнього майданчика у Whai Thai планують влаштовувати барбекю-паті, на яких можна буде скуштувати нові страви.

Нове винне меню The Naked Bar

Формат: бар

Де: вулиця Рейтарська, 21

Коли: 08:00-23:00

Facebook

The Naked Bar – це бар, розташований у галереї сучасного мистецтва The Naked Room на Рейтарській. У лютому в закладі починає працювати нове винне меню. «Концепція передбачає поділ меню на чотири категорії-сходинки – від доволі демократичних та легких представників класики до справді медитативних вин, із зупинками на відкриття та гедоністичну насолоду», – розповідають Яна Жадан і Христина Скрипка (Foodies), що відповідають за The Naked Bar. Наприклад, у категоріях «Класика» та «Відкриття» звертають увагу на іспанський сорт темпранільйо (110 грн) і французький регіон Лангедок-Руссільйон (145 грн) відповідно, а в категорії «гедоністичних» вин – П’ємонт (215-240 грн) і Грузію (260 грн). Також у лютому планують оновити сніданки та закуски The Naked Bar.

Сендвічі з прошуто в кав’ярні Coffee in Action

Формат: кав’ярня

Де: БЦ Domino, вулиця Нижній Вал, 51

Коли: 08:00-20:00 (будні), 10:00-18:00 (вихідні)

Facebook

Coffee in Action – мережа кав’ярень, заснована фіналістом чемпіонату світу серед барист Вадимом Грановським, яка має точки у БЦ Domino на Подолі, б’юті-центрі Hairhouse на Великій Васильківській, театрі «Золоті ворота» та заміському комплексі Verholy Relax Park. Нещодавно у закладі на Подолі в меню ввели сендвічі з фореллю чи прошуто від локального виробника HAM.Lo Project (Prosciutteria Wine & Deli). Готують їх на основі технології класичних круасанів власного виробництва, ціна – 125 гривень. У майбутньому позицію планують ввести і в інших точках Coffee in Action.

Розширення та оновлене меню кав’ярні CoffeeDoor

Формат: кафе

Де: БЦ «Іллінський», вулиця Іллінська, 8

Коли: 08:00-21:00 (будні), 10:00-20:00 (вихідні)

Facebook

CoffeeDoor – локальний обсмажувальник кави, який має окремий заклад на Подолі в бізнес-центрі «Іллінський». Після реконструкції, яка тривала у січні протягом трьох тижнів, кав’ярню розширили: тепер вона має два входи та більше посадкових місць. Також оновили меню CoffeeDoor – серед іншого тепер пропонують чотири види поке (95-145 грн).

«Оперний стейк» у Sam’s Steak House Prime

Формат: стейкхаус

Де: вулиця Бульварно-Кудрявська, 3

Коли: 11:00-23:00

Facebook

Sam’s Steak House Prime – другий стейкхаус мережі, який наприкінці 2018 року відкрили біля Львівської площі. Щоп’ятниці з початку лютого у закладі влаштовують «Великий оперний стейк» – музичні перформанси з виконанням оперних партій з імпровізованої сцени стейкхаусу.

Великий Оперний Стейк у Sam's Steak House Prime

Обкладинка: SHO