Оновлення меню, зміни концепцій, акційні пропозиції – The Village Україна розповідає про новини міських закладів.

У в’єтнамському ресторані NAM ввели сніданки

Де: вулиця Велика Васильківська, 48

Коли: 08:00-00:00

Facebook

У серпні в’єтнамський ресторан шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво NAM Modern Vietnamese Cuisine запустив меню сніданків. Нове меню розділили на чотири частини: основні сніданки з плато тім-сам і круасанами, стікі-райс неми, фруктові сніданки та напої. «Тепер вілла готова зустрічати найраніших жайворонків, які бажають розпочати свій день смачно і незвично з 08:00 у будні та з 10:00 у вихідні», – кажуть у закладі. Подають сніданки до 12:00 з понеділка по п’ятницю і до 13:00 у вихідні.

Сливовий вікенд у Tres Francais i Tres Branches

Де: вулиця Костьольна, 3; вулиця Лисенка, 3;

Коли: 08:00-23:00

Facebook

«Мало хто знає, але Франція у серпні та сливи тісно пов’язані. Саме в цей період шефи готують страви з додаванням стиглих слив. Адже вони чудово поєднуються з м’ясом та іншими продуктами», – кажуть у мережі французьких ресторанів Famille Tres Francais. Зокрема, у ці вихідні в закладах на Костьольній та Лисенка можна скуштувати рулет із телятини зі сливами та злаками, салат зі сливами і грудинкою та сливовий боул.

Ресторан «Ноябрь» на Сагайдачного припинив роботу

Де: вулиця Сагайдачного, 41

Facebook

Ресторан подільської кухні «Ноябрь» на вулиці Сагайдачного припинив роботу. «Причина закриття банальна – не рентабельно», – коментують у закладі, власником якого був актор Ілля Ноябрьов. Відкрили заклад у вересні 2017 року.

Ресторан Zapah Soli знову став «Вино Градом»

Де: вулиця Саксаганського, 83

Facebook

Ресторан «Вино Град» відкрили на вулиці Саксаганського у 2013 році. У грудні 2017-го заклад перезапустили з новою назвою Zapah Soli. У серпні 2018 року ресторану вирішили повернути назву «Вино Град». Серед іншого тут рекомендують скуштувати чорний копчений стейк із кукурудзою та овочами-гриль (396 гривень) і стейк з тунця із сальсою з ананаса та перцю з соусом унагі (396 гривень).

Zefir Coffee Bar на Сагайдачного запустив бар

Де: вулиця Сагайдачного, 6-А

Коли: 08:00-23:00 (будні), 10:00 – до останнього клієнта (вихідні)

Facebook

Комбінований формат кав’ярні, бару та шоуруму відкрили на вулиці Сагайдачного у травні. У повноцінному режимі барний складник почав працювати із серпня. Серед іншого в коктейльній карті Raspberry Negroni (135 гривень) i Toffee Sour (125 гривень). Також пропонують лимонади з натуральних сиропів (45 гривень).

У Mira Cafe тепер можна замовити корисні цукерки

У Mira Cafe описують формат мережі як «здоровий фастфуд». Серед іншого в меню асортимент цукерок без вмісту цукру, молока та борошна. Замовити солодощі можна з двох закладів мережі – на Ярославому Валу та Воздвиженці.

Львівські хот-доги Dogs Like Ducks на Подолі

Де: вулиця Межигірська, 24

Коли: субота, 18 серпня, 12:00-22:00 – неділя, 19 серпня, 12:00-22:00

Facebook

Львівський моноформат хот-догів Dogs Like Ducks їде на гастролі до Києва. Скуштувати стритфуд можна буде у Candy Bar B12 на Межигірській – 18-19 серпня. Зокрема, привезуть хот-дог під назвою «Спаніель».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місті.

Обкладинка: Володимир Шуваєв для The Village Україна

Фото: 1 – NAM, 2 – Famille Tres Francais, 3 – «Ноябрь», 4 – Володимир Шуваєв для The Village Україна, 5 – Zefir, 6 – Mira Cafe, 7 – Dogs Like Ducks