Kachorovska Cafe оновила меню

Де: вулиця Боричів Тік, 35-А

Коли: 10:00-20:00

Facebook

У магазині та кафе Kachorovska поблизу Андріївського узвозу оновили меню. Серед іншого до меню додали авокадо – радять скуштувати авокадо-тост із яйцем (115 грн). Перелік салатів доповнили салатами з печеними яблуками, солодкою карамелізованою морквою і сиром брі (83 грн), а також салатом із пхалі з буряка, горіхів і м’яти, руколою і кокосовою заправкою (83 грн). Своєю чергою, салат із телятини (103 грн) доповнили свіжою грушею, міксом салатів та заправкою з дорблю. Новий у меню й крем-суп – із зеленим горошком, м’ятою і шпинатом (55 грн). Також у закладі оновили рецептуру сирників (80-85 грн). Повністю змінили й чайну карту закладу, а до кавового асортименту додали «Каліту» (55-75 грн) та лимонад на колд-брю (60 грн).

Новий хот-дог «Бандерас» у Bistro Bistro

Де: вулиця Франка, 27/31

Facebook

Новий хот-дог від Яна Монастирського – із молочною сосискою, молодою капустою, куркумою, карі, кінзою та соусом із манго. Назвали страву на честь Антоніо Бандераса. Хот-дог уже доступний у закладі Bistro Bistro на Франка.

У бренду морозива Mr.Pops новий смак

Новий сезон бренд попсіклів Mr.Pops відкриває з ескімо. «Це насичене вершкове морозиво, покрите бельгійським шоколадом. Шоколад ліг на морозиво рівним і досить густим шаром», – розповідає співзасновник бренду Дмитро Стародубов. У Києві морозиво доступне у понад 30 точках – зокрема, у Come & Stay, Kachorovska Store & Cafe та Coffee in Action.

У S34  відкривають літній майданчик

ДЕ: S34, вулиця Воздвиженська, 42

Коли: п'ятниця, 13 квітня, 21:00

Facebook

У барі на Воздвиженці прихід весни зустрічають по-особливому – з вечіркою і чорним м’яким килимом для літнього сезону. Музичний супровід вечору забезпечить Rad Royal.

Кав’ярня Yellow Place запустила свій бренд кави

Де: Good Wine, вулиця Мечникова, 9

Facebook

Кав’ярня Yellow Place починає продавати власний бренд кави. Заклад купує зерно у норвезького дистриб’ютора Nordic Approach і довіряє його обсмажування «Світу кави». Придбати каву на полицях закладу у Good Wine можна із 13 квітня.

Borysov Academy запускає курс сироваріння

Перетворювати молоко на моцарелу, кротен, гауду чи раклет можуть навчити в академії від Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Триденний курс включає навчання з вибору молока і закваски, а також вміння розрізняти, класифікувати й правильно дегустувати сири. Готувати навчать 12 найпопулярніших сирів: витяжні (моцарела, страчатела, бурата, качокавало), тривалого сквашування (бюш, кротен, валансе, сен-марселін) та напівтверді (російський, гауда, грюєр, раклет). Викладає курс Ольга Терницька, бренд-фромаж’є Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова.

Події


Презентація нового меню коктейлів у «Буду позже»

Де: Крутий узвіз, 6/2

Коли: п’ятниця, 13 квітня, 21:00

Facebook

У барі «Буду позже» на Крутому узвозі покажуть нову коктейльну карту. У ній 13 нових коктейлів. «Якщо у Данте було дев’ять кіл пекла, то у нас 13 коктейлів – від найлегшого до найбільш міцного, – анонсують презентацію у закладі. – Будемо поступово пришвидшувати ритм і переходити з одного кола в інше».

Вечеря у стилі Eleven Madison Park шеф-кухаря Деніела Хамма

Де: про локацію гості дізнаються за добу до вечері

Коли: неділя, 29 квітня, 18:00

Facebook

Лінк

Продовження серії гастрономічних прийомів у стилі провідних шеф-кухарів світу від проекту Foodies. Цього разу тема вечері – мінімалізм у стилі шефа найкращого ресторану світу 2017 року за версією The World's 50 Best Restaurants Деніела Хамма. «Кожна страва і кожен елемент мають свою мету. Усе покликано допомогти проникнути у глибину смаку, не відволікаючись від завдання розпізнати витвір природи, який розчув і передав шеф», – розповідають про вечерю організатори. Реєструватися на захід потрібно заздалегідь.