Коли: з 12:00 до 23:00 2–3 вересня

Де: ВДНГ, Академіка Глушкова, 1, павільон №3

Скільки: 100 гривень, у вартість квитка входить фірмова пивна склянка

Ціна на пиво: 10 грн/100 мл у будь-якого виробника

 Лінк, Facebook


Четвертий фестиваль крафтового пива традиційно проходитиме на центральній площі київського ВДНГ – у павільйоні №3 та на відкритих майданчиках навколо нього. Представлять понад 30 українських крафтових броварень, смачні закуски до пива. У програмі – виступи  гурту «Табула Раса» та O'Hamsters, а також перегляд матчу відбору Чемпіонату Світу-2018 Україна – Туреччина просто неба. The Village Україна розповідає, як не розгубитися при виборі хмільного на найбільшому пивному фестивалі країни.

Що таке Craft Beer?

Крафтове пиво – це хмільний напій, зварений вручну, не в промислових масштабах. Найчастіше це авторські смаки – підкопчене, кавунове, брусничне, малинове, кульбабкове.

Броварний гід


 Крапка Кома

Броварня та паб працюють у Києві. Варять до 10 смаків пива. Нещодавно вони запрошували дегустувати їх лімітований сезонний аґрусовий ель «Крижинка». До того ж вони влаштовують екскурсії до себе для всіх бажаючих подивитися за процесом броваріння та спробувати їх продукт.

Facebook

 First Dnipro Brewery (Дніпро)

Виробник активно бере участь у пивних фестивалях по всій Україні. Більше того, вони активно ведуть свій відео-блог із заходів, тому з них можна детально дізнатися щодо індустрії броваріння в цілому. Загалом варять більше десяти смаків пива.

Facebook

 Andrii's Craft Brewery (Київ)

Ці пивовари славляться своїм кульбабковим пивом. Його сезон у травні і цього разу вони готуватимуть щось нове. До речі, своє перше пиво засновник зварив у п’ятилітровій каструлі, а зараз він має мініброварню на 500 літрів, де готують сім сортів пива.

Facebook

 Varvar brewery (Київ)

Ця броварня варить вишневе пиво «Садок вишневий». Вони хотіли виготивити його до Дня Незалежності, проте напій не встиг вибродити. Тому є шанс спробувати його саме на Сraft Beer Fest.

Facebook

 Три слона (Рівне)

Цього літа пивовари презентували нові смаки –  солодкуватий цитрусовий Indian Pale Ale та підкопчений Smoked Ale.

Facebook

 The Bad Beaver Brewery (Київ)

Ці броварі варять американський цитрусовий та класичний IPA, Black IPA, wit blanche та інші смаки.

Facebook

 2men craft beer (Київ)

Спеціально для Craft Beer Fest броварі зробили світлий ель в бельгійському стилі. Для цього вони під час варки та сухого охмілення використали п’ять німецьких ячмінних солодів з додаванням запашного американського хмелю Mosaic.

Facebook

Щоб дізнатися детальніше про розклад активностей на території фесту – звертайтеся до інфо-центру, що працюватиме усередині павільону №3. Також працівники допоможуть зорієнтуватися, що саме варто куштувати спочатку, які броварні найвідоміші, які ви зможете знайти у Києві згодом, а які приїхали здалеку та привезли ексклюзивні зразки.

На фестивалі буде фуд-кор. Страви з вогню подаватимуть «У кума», «Подільській Кнайпі» та «Еко грилі», а «Ребрышки BBQ» порадують реберцями з мангалу. Класичні амеріканські та інші різновиди хот-догів можна буде скуштувати у Hot Doggy Dogs та Local Foodie, бургери – у «Мастер Бургер». Новий тренд піцца у ріжку буде представлена кортом «Конопіца». Любителі солодкого зможуть поласувати смаженим морозивом від FRICE.

Музика та розваги


На Craft Beer Fest будуть розваги для дітей: тир з луками та арбалетма, страйкбольно-гвинтівковий тир, кульковий дартс, банково-пірамідні атракціони та настільний теніс. А для дітей від двох років працюватимуть батути. Ці розваги працюватимуть за фестивальним розкладом: субота та неділя – з 12:00 до 23:00.

Також на фестивалі з 13:00 до 18:00  працюватиме мотошкола OneRoad School. Кожен бажаючий зможе випробувати свої сили в управлінні справжнім Harley-Davidson на тренажері Jumpstart. Окрім цього на території фесту проходитиме з’їзд байкерів.

О 15:00, 16:00 та 17:00 будуть проходити 20-хвилинні заняття з пивної йоги.

Паралельно із ними працюватиме лекторій, де розповідатимуть про особливості броваріння, як це бути сучасним виробником пива в Україні та даватимуть практичні поради щодо старту такого бізнесу.

Розважальна програма у суботу, 2 вересня:


15:00 – 17:00 Artem Cheros

Cheros – саунд продюсер та колекціонер вінілових платівок. Переможець премії The Best Track in Ukraine 2012 /ChillOut.

17:00 – 19:00 Mixmaster Gabber

Mixmaster Gabber – ексцентричний бородій, гедоніст, що обожнює життя. Музика, що він грає, повністю співпадає з його стилем життя – це сонячний фанк, діско та якісна поп-музика замішані із живими бітами.

19:30 – 20:30 O'Hamsters

Круті хлопці з Києва, що грають ірландський панк. Вперше вони виступали на Другому Сraft Beer Fest рівно рік тому. Цього разу вони приїдуть на ВДНГ прямо із Кам’янця-Подільського, де 1 вересня гратимуть на Respublica Fest. Обіцяють, що глядачі почують як відомі хіти, так і пісні з нового альбому.

20:45 – 21:45 Табула Раса

Гурт, хіти якого знають, мабуть, усі. “Шейк Шей-шей” і “Восток” співають в унісон на усіх концертах. Проте, гурт не стоїть на місці, і зараз активно працює над виходом нової платівки “Рисунки на этаже”.

21:45 Футбол

Перегляд відбіркового матчу Чемпіонату Світу з футболу Україна – Туреччина на великому екрані просто неба.

Розважальна програма у неділю, 3 вересня:


15:00 – 17:00 Evgeniy Pospelov

Цей хлопець вміло міксує старі та нові музичні шедеври. Його роботу можна почути на таких заходах як Mercedes-Benz Kiev Fashion Days на НСК “Олімпійський”, Кураж Базарі, в клубі Atlas, #brbr та інших.

17:00 – 19:00 Oleg Sobolev

На заході будуть і діджеї з інших міст України. Олег Соболєв приїде до нас із Харкова, щоб зіграти мікси сучасної музики з маловідомими хітами минулого. Цей діджей, до речі, відомий і за межами нашої країни. Він веде щотижневе шоу на Лондонській радіо-станції, де презентує нову музику від найкращих лейблів та артистів.

19:00 – 21:00 Artem Selecta

Selecta вже 12 років записує саунди для англійського лейблу Articulate Sound, пише музичний супровід для показів мод та є офіційним ді-джеєм Mercedes-Benz Kiev Fashion Days.

21:00 – 23:00 Sheemy

Музичний продюсер M1 Chanel та артист музичного лейблу Past Future Jam. Людина-оркестр, музика якого охоплює такі жанри як – hip-hop, black pop, funk, groove beat.