Коли: з 16:00 до 23:00 26 травня, з 12:00 до 23:00 27–28 травня

Де: ВДНГ, Академіка Глушкова, 1

Скільки: 100 грн, у вартість квитка входить пивна склянка
Пиво: 100 грн / л у будь-якого виробника
Facebook

Третій фестиваль крафтового пива об'єднає 30 українських та європейських виробників хмільного, із закусками до нього, смаженим морозивом та невеликою виставкою безпородних собак. Подія пройде на центральній площі київського ВДНГ – у павільйоні № 3 та на відкритих майданчиках навколо нього. The Village Україна розповідає про смачне пиво та цікаві розваги Beer Craft Fest

Що таке Craft Beer?

Крафтове пиво – це хмільний напій, зварений вручну, не в промислових масштабах. Найчастіше це авторські смаки.

Що пити

First Dnipro Brewery

Дніпро

Виробник стверджує, що усі дівчата люблять їх голден ель. Загалом варять більше десяти смаків пива.

White Rabbit

Кривий Ріг

Східна броварня із Кривого рогу відома темним смородиновим пейль-елем та легким світлим пивом.

«КАНТ»

Рівне

Рівненський виробник не боїться експериментувати – бузиновий червоний ель та англійський пейль-ель з тропічними нотками.

Lucky Men Brewery

Дніпро

Виготовляють вівсяний стаут, Аmerican Рale Аle, Цитрусовий IPA та інші незвичайні смаки крафтового пива.

Andrii's Craft Brewery

Київ

Перше своє пиво засновник бренду зварив у п’ятилітровій каструлі. Зараз це мініброварня на 500 літрів, на якій варять сім сортів пива.

VG Craft Beer

Київ

Засновник марки Віктор Головко понад усе любить смачне пиво. Одного дня він просто вирішив варити таке пиво, яке б вдовольнило усі його смаки.

«Дідько»

Київ

Пиво із дуже специфічними смаками. Саме тут можна скуштувати темне підкопчене пиво із нотами шафрану, ніби із «димком» або кавовий стаут.

«Кумпель»

Львів

Із приходом весни галицькі броварі зробили новий лагер – цитрусовий, з квітковими нотами. Обіцяють тішити ним та іншими винятковими смаками західного пива.

Karakula

Київ

Зовсім нова броварня, що вийшла на український ринок у квітні. її можна назвати експериментальною – хлопці варять реально домашнє пиво.

Щоб відвідувачі краще зрозуміли, що таке крафтове пиво, на фестивалі працюватиме лекторій від освітнього проекту « Київська пивна ліга».

Лекторій працюватиме щоденно: у п’ятницю з 19:00, а у суботу та неділю з 15:00 до 18:00. Щоб дізнатися детальніше про розклад, або де саме проходитиме лекція на території фесту – потрібно звернутися до інфо-центру, що працюватиме усередині павільону №3.

На фестивалі також буде багато їжі.

«У кума» та «Еко гриль» пригощатимуть стравами з вогню; будуть смачні чебуреки із незвичним начинками, наприклад, сумішшю сиру Дорблю та в’ялених помідорів від Майстерні Чебуречної Справи; смажене морозиво від FRICE для поціновувачів солодкого.

Розваги

На Craft Beer Fest будуть розваги для дітей:

арбалетно-луковий тир;
страйкбольно-гвинтівковий тир;
кульковий дартс,
банково-пірамідні атракціони;
настільний теніс.

А для дітей від 2 років працюватимуть батути.
Розваги працюватимуть за фестивальним розкладом: п’ятниця з 16:00 до 23:00, субота та неділя – з 12:00 до 23:00.

Живої музики на фестивалі не передбачено, танцювати можна буде під dj-сети.

26 травня

Mixmaster Gabber

Сонячний і позитивний фанк, змішаний з диско і якісною поп-музикою.

Cheros

Переможець музичної премії The Best Track in Ukraine 2012–2013 в номінації Chill Out.

Його колекція платівок величезна, починаючи від першого альбому Dr.Dre – The Chronic і закінчуючи найсвіжішими релізами Kaytranada – 99,9%.

27 травня

VIBES

Один з організаторів і учасник музичної формації «Круглий Звук», концепція якої полягає в проведенні вінілових вечірок у випадкових місцях: центральній бібліотеці або аеропорті, наприклад.

Kool D

За плечима ужгородського DJ понад триста вечірок, концертів, фестивалів та інших музично-танцювально-розважальних івентів по всій Україні.

Pan4ez

Pan4ez – автор ексклюзивних міксів для радіо Nostalgie, «Просто Радіо», MegapolisFM. Один з авторів і учасник андеграундних хіп-хоп фанк-вечірок Mavibes і UKG-вечірок «ТЕПЛОКОНТРОЛЬ».

28 травня

Artem Selecta

Selecta вже 12 років пише музику. Він записує саунди для англійського лейблу Articulate Sound, робить музичний супровід для показів мод та є офіційним ді-джеєм Mercedes-Benz Kiev Fashion Days.

Cаша Шо

У своїх сетах Шо змішує різні жанри, не обмежуючись одним напрямком: від ейсід хауса до фестивальних хітів.

Sasha Tumko

Співзасновник магазину платівок Vinylotheka та колекціонер.

Окрім пива, їжі та діджеїв, на фестивалі будуть фотозона «Поцілунок від барбоса». Тут можна зробити фото зі своїм собакою або з однією з собак, що шукає сім’ю. За бажанням ви можете стати власником однієї з трьох собак: Хані, Фрая чи Ліссі.

Працюватиме фотозона з 16:00 до 20:00 у п’ятницю та з 14:00 до 18:00 у суботу та неділю.