The Village Україна збирає події вихідних, які варто відвідати (14-16 лютого 2020 року).

Субота

15 лютого

Камінг-аут вечірка у Like a local’s wine bar

Коли: 15 лютого, 20:00

Де: вулиця Спаська, 5

Вхід вільний

Facebook

У Like a local’s wine bar організовують вечірку до Happy Singles’Day. Обіцяють багато вина та гарної музики «під яку неможливо сидіти, хочеться денсити і кайфувати від моменту». У плейлисті – хіти минулих років.


Інтенсив про створення кіно у BURSA

Коли: 15 лютого, 10:00-13:00

Де: кінотеатр KINO42, вулиця Констянтинівська,
11-Б

Скільки: від 300 гривень

Facebook

Компанія 435 FILMS організовує інтенсив, де українсько-німецька режисерка та сценаристка Дарія Онищенко розповість про свій досвід створення повнометражного та короткометражного копродукційного кіно на всіх етапах роботи: від написання сценарію до промоушена завершеного фільму.


Концерт Tamaryn у Mezzanine

Коли: 15 лютого,20:00

Де: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 350 гривень

Facebook

Американська музикантка та сонграйтерка Tamaryn зіграє у Києві. У своїй музиці комбінує готичний дрім-поп, шугейз, неопсиходелію та готик-рок. Останній альбом виконавиці вийшов у 2019 році – Dreaming The Dark, пісні з якого, зокрема, прозвучать на київському концерті.


Кураж Basic February

Коли: 15,16 лютого, 12:00-21:00

Де: 19-й павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1

Скільки: 150 гривень

Facebook

«Кураж Базар» у 2020 році провів ребрендинг і запускає серію нових івентів «Кураж Basic». Цього сезону особливу увагу приділять розвитку барахолки, запустять денні вечірки. У програмі вихідних: кіно та лекції про кохання, інклюзивний speed dating, free hugs та self-love фотозона.

Читайте гайд Кураж Basic February

У матеріалі

Неділя

16 лютого

Концерт Mgzavrebi

Коли: 16 лютого, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 690 гривень

Facebook

Грузинський гурт Mgzavrebi презентує в Києві новий альбом Geo. Це сьомий лонгплей бенду, який з 2012 року дає концерти в Україні. «Головний інструмент в альбомі Geo – електрогітара. В ньому менше грузинського фольклору. Це дуже людяний альбом, альбом про людину, яка відчуває все», – описують платівку музиканти.


Показ та обговорення фільму Девіда Лінча «Твін Пікс: Вогню, іди зі мною»

Коли: 16 лютого, 19:00

Де: «Козацький Дім», провулок Шевченка, 5

Вхід вільний

Facebook

У кіноклубі «E V R O P A» відбудеться показ та обговорення фільму режисера Девіда Лінча «Твін Пікс: Вогню, іди зі мною». Це приквел до серіалу «Твін Пікс». «Приквел цінний не тільки тим, що фінал стрічки натякає на подальшу долю агента Дейла Купера, а й тим, що він, у цілому, збільшує уявлення глядача про мешканців Чорного Вігваму, а також подробиці життя тих, кого доля закинула в Твін Пікс», – пояснюють організатори.

П'ятниця

14 лютого

«Крихітка» у Bel Etage

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Bel Etage

Скільки: від 500 гривень

Facebook

Київський гурт «Крихітка» повертається на сцену з новим матеріалом після чотирирічної перерви. Окрім концерту, команда готує мініальбом, який планує випустити згодом. Останній реліз «Крихітки» – пісня «Бурштин» – перший трек з майбутнього альбому гурту.


Танці у «Київській троянді» від Kyivness

Коли: 14 лютого, 21:00

Де: молодіжний павільйон «Київська троянда»

Володимирський узвіз, 2

Скільки: 200 гривень

Facebook

Вінтажний маркет Kyivness влаштовує перші міські танці в «Київській троянді», що посеред Маріїнського парку. «Запальний побутовий танець або джампстайл? Джайв, танго, сценічний брейк-данс або контемпорарі? Покажеш усім, що таке джаз-модерн та шафл? А може, просто прийдеш, щоб зустріти своє кохання на танцполі», – кажуть організатори.


Todd Terje у Києві

Коли: 14 лютого, 22:00

Де: HC Hall, проспект Визволителів, 1

Скільки: від 600 гривень

Facebook

На вечірці True Music від Ballantine’s зіграє норвезький діджей Тодд Тер’є, що грає диско-хаус. «Тер’є – винятковий майстер реміксів, ре-едітів та музичних колажів. Він наче професійний флорист збирає танцювальні букети із фрагментів культових хітів, сплітаючи їх із власним звучанням», – описують виконавця організатори.


Лекція про кохання з погляду науки

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Dialog hub, вулиця Володимирська, 43

Вхід вільний

Facebook

Як виникає любов, як люблять люди й тварини і чому ми потребуємо любові? Лікар-інтерн Станіслав Кравчук у Dialog hub проведе науковий аналіз того, що ми називаємо любов’ю. На лекцію потрібно зареєструватись.