«YoYo»  науково-фантастичний мультсеріал від стрит-артпроєкту Sestry Feldman і саунд-продакшену Studio 31. Його запустили за підтримки онлайн-школи SKVOT. У першому сезоні – 5 серій, кожна триває по 9 хвилин. Прем’єра відбудеться на YouTube-каналі YoYo 11 січня 2022 року.

Сюжет мультсеріалу розвивається у 2213 році. Автори показують світ майбутнього, у якому люди довірили свої емоції нейромережі. Тепер усі можуть контролювати свої дії та надпродуктивно працювати завдяки вживленому чипу, який підвищує ефективність. Проте пара вчених рятує новонародженого YoYo від штучного інтелекту. Тепер він  єдина людина на Землі, яка може займатися творчістю, відчувати емоції та любити.

Робота над першим сезоном тривала півтора року. За цей час всесвіт «YoYo» розширився відсиланнями до сучасної київської культури. У кадрі ви побачите Closer, колоритних персонажів із Подолу та фрагменти всім відомих графіті. Все це – під саундтреки, які написали українські музиканти.

Тизер мультсеріалу «YoYo»

Візуальний ряд створили засновниці стрит-артпроєкту Sestry Feldman. У межах своєї діяльності вони розмалювали десятки будівель Києва, Одеси, Дніпра, Берліна та Барселони.  

Звуковий супровід оформили в київському саунд-продакшені Studio 31. Вони роблять продакшен, мастеринг і міксинг музики, а також створюють звукові рішення для фільмів, додатків і рекламних роликів.

Підтримала проєкт онлайн-школа креативних індустрій SKVOT. У ній проводять курси та лекції з практиками зі світу реклами, медіа, кіно та мистецтва.

YouTube-канал мультсеріалу «YoYo»

Матеріал підготовлено за підтримки SKVOT