10 грудня мережа магазинів COMFY та видання AIN.ua за підтримки компанії LEGO проведуть спільний live-шопінг-стрім. Вперше в Україні вони продаватимуть товари в прямому відеоефірі на YouTube. Серед пропозицій будуть ігрові консолі Sony PlayStation 5, а також гаджети від Dyson, Apple та набори LEGO зі знижкою. 

Трансляцію проведуть на YouTube-сторінці COMFY. О 10:00 ефір розпочне Ілля Кабачинський, головний редактор AIN.ua. Разом із гостями він збиратиме один із найбільших наборів LEGO, який складається із 3854 деталей. Це  Technic Бульдозер Cat D11 на пульті керування.

Стрім триватиме, поки набір не складуть повністю. Під час нього проводитимуть продаж гаджетів від Dyson, дорослих наборів LEGO зі знижкою до -29%, iPhone та MacBook Air зі знижкою до -14%, а також трьох ігрових консолей Sony PlayStation 5. Окрім цього, під час стріму розігруватимуть набори LEGO.

Щоб купити гаджети й узяти участь у розіграші призів, потрібно буде слідкувати за стрімом і виконувати умови, які озвучать його ведучі.

YouTube-сторінка COMFY

Матеріал підготовлено за підтримки COMFY