Фестиваль The Glass від «Сільпо» проведуть 4 та 5 червня в Києві. Івент влаштують у галереї D12, на п’яти поверхах якої розмістять 600 різновидів алкогольних напоїв і 20 фудзон.

Фестиваль The Glass від «Сільпо» проведуть 4 та 5 червня у галереї D12

Кожен гість на вході отримує келих, сумку для нього, захисну маску, а також п’ять фішок для обміну на дегустаційні порції алкоголю (пиво – 100 мл, вино – 50 мл, міцний алкоголь – 20 мл). Протягом фестивалю можна купувати фішки без обмежень. Вартість однієї – 20 гривень. 

Поверх вин 

На поверсі розмістять 24 стенди, напої на яких розподілять за сортами. Також тут будуть просеко, шампанське, іспанська кава, вермути та кріплені вина. Організатори обіцяють новинки: помаранчеві та безалкогольні вина. А друзі-винороби бренд-шефа «Сільпо» Марко Черветті підготували позиції для окремого бару органічних вин.

Поверх пива

На поверсі пива будуть 24 стенди, на яких гостям запропонують пиво від 56 пивоварень із десяти країн: Австрії, Бельгії, Великої Британії, Ірландії, Нідерландів, Німеччини, США, Франції, Чехії, України. Серед 300 позицій буде асортимент власного імпорту «Сільпо», український крафт, пиво власного бренда «Сільпо» та колаборації спеціально до фестивалю The Glass.

Поверх міцного алкоголю

Тут організатори обіцяють 100 різновидів міцних алкогольних напоїв на виноградній, плодово-ягідній, зерновій та агавовій основі. Від класичних позицій – віскі, джину та рому – до екзотичних. Тут гості зможуть спробувати дистильовані екзотичні напої: мексиканський сотол, перуанське піско, китайський байцзю тощо. Також можна буде спробувати віскі – шотландське, ірландське, японське; бурбони та джини: від класичного London Dry до модерністських інфузій 21 століття; та ром – сухі чи солодко-пряні, невитримані та витримані сорти.

Що ще буде на фестивалі?

 Лекції від експертів і гіди алкоголем на кожному поверсі

• 20 фудзон із морепродуктами, м’ясом, сирами, хамоном, оливковою олією, солодощами «Власної кондитерської», фермерськими продуктами від «Лавки традицій». А також спешелті-кава власного обсмажування від Feeltrd, страви від партнерів Cargo Kitchen і Station Pizza, а також від ресторанів Fozzy Group: Escobar, «Дзяо-бар», Smoke’n’Grill і шеф-кухарів «Сільпо». Гості зможуть також спробувати коктейлі від бару Who&Why Drinkery

• Музей напоїв від Le Silpo. Для дегустації відібрали сім вин і три різновиди міцного алкоголю: ром, коньяк і віскі. Про кожен напій із колекції підготували цікаві історії

• Прямий ефір YouTube-шоу «Леви На Позашляховику» та розіграші призів від блогерів. Коміки разом із гостями дегустуватимуть напої, спілкуватимуться, гратимуть у «Клуб Дилетантів», DZK і «DZK на виживання»

• Музичні виступи Каті Корецької, LAUD, а також DJ-сети від DJ Дмитра Діра, «Тот самый Тимур», DJ Іллі Фролова, DJ Moojev і Dimitri the Alchemist

Подію проведуть із дотриманням рекомендацій МОЗ.

Де: вулиця Десятинна, 12, Київ
Коли: 4 червня з 16:00 до 22:00, 5 червня з 12:00 до 22:00
Вхід – 500 гривень (-20% у разі оплати карткою Mastercard)
18+

Хочу на фестиваль

Матеріал підготовлено за підтримки «Сільпо»