Український дует Tember Blanche і Макс Пташник презентували перший сингл і кліп «В одній кімнаті» з нового спільного мініальбому «Спокій». 

Ідея треку зʼявилася під час короткого спільного сабатікалу на Київщині, кажуть у команді. У ньому йдеться про двох людей, які не вміють бути самотніми. 

Кліп знімали на студії Tember Blanche. Виконавці описують його як «нічого зайвого, тільки щирі емоції й домашній настрій». Над кліпом працював саундпродюсер й учасник гурту Tember Blanche Влад Лагода. Він став режисером, оператором і монтажером роботи.

 

 

Автори намагалися зберегти «природність» звучання та «вкласти в композицію природне почуття страху залишитися наодинці з собою». Для цього Влад Лагода бив кулаками в груди, потирав руки та гладив мікрофонну стійку для запису біта, діляться в команді.

Спільний альбом «Спокій» Tember Blanche і Макс Пташник презентують 24 березня на благодійному концерті в Києві. Квитки доступні за посиланням

   

Київський інді-поп-дует Tember Blanche – це авторка й виконавиця пісень Олександра Ганапольська й гітарист і саундпродюсер Владислав Лагода, які також є родиною. Дебютний сингл «Хованки» випустили в жовтні 2020 року. У квітні 2023 року вони випустили кліп із піснею на слова вірша Василя Симоненка «Ти знаєш, що ти – людина?»

Макс Пташник – львівський виконавець, аранжувальник і саундпродюсер.