Львівский виконавець «Паліндром» випустив перший сингл у 2024 році та кліп на нього під назвою «Сансет».

 

 

«Коли писав цей трек, згадалась алегорія зі зламаною рукою: щоб втішити травмованого власника цієї руки – ми малювали сонце на його гіпсі. Десь так само всі ми зараз поламані, але гіпс цього разу більших масштабів. Хочеться, аби хтось на ньому намалював сонце», – розповідає виконавець Степан Бурбан. Послухати трек на стримінгових платформах можна за посиланням.

Кліп на пісню називають «більше документальним сторітелінгом, який складається з кадрів із життя Степана за останній рік: концерти, залаштунки, друзі-музиканти та кадри з дитинства». У відео можна побачити Антона Слєпакова («ВГНВЖ»), «Курган і Агрегат», Катерину Павленко (гурту Go_A), Альберта Цукренка («Хамерман Знищує Віруси»), Дмитра Кумара (гурт «1914»), Zwyntar,  Марʼяна Пирога («Пиріг і Батіг») та інших.

Також «Паліндром» анонсував благодійний тур Україною в оновленому складі. Концерт у Києві відбудеться 6 квітня, Харкові – 6 квітня, Полтаві – 7 квітня. Наступні міста оголосять згодом. Квитки можна придбати за посиланням.

   

«Паліндром» – музичний проєкт Степана Бурбана, який запустили восени 2019 року альбомом «Про сьогодні, завтра і вчора». Раніше Степан працював у реп-проєкті «Глава 94» і під псевдонімом «Кашляючий Ед».

Редакція The Village Україна говорила із «Паліндромом» про тему війни у творчості, новий український шоу-бізнес, рідний Львів і альбом «Придумано в черзі». У вересні виконавець також випустив альбом із «живими» інструментами «Найліпші питання собі».