Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для сольної роботи південнокорейського співака Чона Чонґука з гурту BTS. Оператором відео виступив Микита Кузьменко.

Кліп на пісню Standing Next to You з дебютного альбому Чонґука Golden знімали на покинутій електростанції Келенфельд у Будапешті, що була зведена в 1914 році й перебуває в занедбаному стані з 2000-х років, пише «Суспільне Культура». Іншою локацією для кліпу став автодром Hungaroring траси Формули-1, розташованої неподалік від Будапешта. 

У кліпі також знялася українська модель Паша Гаруля, яка у вересні 2023-го стала обличчям Hermes. Гаруля також співпрацювала з Prada, Miu Miu, Swarovski, Marc Jacobs, Dior й іншими світовими брендами.

   

Дивіться також кліпи Таню Муіньо для Ленні КравіцаГаррі СтайлзаDoja Cat, британського музиканта Yungblud, іспанської співачки Rosalia, реп-виконавиці Cardi BСема СмітаLil Nas XLabrinth, а також Елтона Джона й Брітні Спірс.

У 2022-му кліпи Муіньо отримали вісім номінацій на MTV Video Music Awards. Це музичні відео для Гаррі Стайлза, Post Malone і The Weeknd, а також Normani & Cardi B.