Стендапер Антон Тимошенко проведе великий благодійний сольний концерт «На межі» в «Палаці Україна».

Концерт відбудеться 14 жовтня о 19:00. Весь прибуток перерахують на ЗСУ – хочуть зібрати два мільйони гривень. Організатори кажуть, що вперше український стендап-комік виступає на аудиторію такого масштабу.

«Одного разу після виступу до мене підійшов військовий і сказав, що в мене дуже вдало виходить жартувати на межі. От і побачимо.На вас чекають жарти про обстріли, ядерну війну, почуття провини, евакуацію, смерть, секс, психотерапію, один жарт про «Дію», пародія на «шахед» і деякі рефлексії про сенс життя. Можливо, я додам щось ще, а щось приберу. Я не знаю, останнім часом не будую багато планів. Але 14 жовтня я буду у «Палаці Україна». І що б не сталось, буде смішно», –коментує Тимошенко.

Придбати квитки можна тут. Вхід для бійців ЗСУ і ТРО буде безоплатним з попереднім записом у Instagram «Підпільного Стендапу».

Перед великим концертом у Києві Антон Тимошенко поїде в тур Україною і виступить із цією програмою у 20 містах. 20% прибутку з туру спрямують на ЗСУ.

   

Гумор як форма захисту й жарти під час війни. Читайте інтервʼю зі стендапером Антоном Тимошенком на подкасті «Простими словами».