Випуск ток-шоу Леттермана з президентом України Володимиром Зеленським увійшов до списку номінантів на «Еммі», повідомляє Variety.

Спевипуск Девіда Леттермана ввійшов до категорії «Кращий неігровий серіал чи спеціальний випуск» (Outstanding Hosted Nonfiction Series Or Special).

Випуск має назву «Мій наступний гість не потребує представлення» (My Next Guest Needs No Introduction). Розмову з президентом записали прямо на станції метро «Майдан Незалежності».

Прем’єра спецвипуску на Netflix відбулася 12 грудня 2022 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ім’я Леттермана входить до списку 50 найвидатніших телезірок усіх часів. Номінований на понад пів сотні премій «Еммі», він вісім разів ставав її лауреатом. Також 75-річний комік є лауреатом Почесної премії Центру Кеннеді й лауреатом премії за американський гумор імені Марка Твена.

Лейт-найт-шоу на різних американських каналах Леттерман вів упродовж 33 років (1982–2015). У різний час до його студії завітали Робін Вільямс, Madonna, Барак Обама, Джим Керрі, Іггі Поп, Говард Стерн, Білл Гейтс, Мік Джаггер.


The Village Україна розпитали героїв спешлу про знімання з Леттерманом, а також поспілкувалися з одним з операторів проєкту – Кирилом Шляміним.


Найкращі серіали року визначила Американська телевізійна академія. Серед номінантів на премію «Еммі» – «Дім дракона», «Успадкування» й «Венздей».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі