Київський клуб Keller 1 липня проведе благодійний концерт із хедлайнеркою Kittin – французькою диджейкою, яка виступає з початку 2000-х. Усі кошти з продажу квитків, а також гонорари артистів підуть на потреби військових і волонтерів.

Вечірка почнеться о 15:00 і триватиме до 22:00. Крім Kittin, у лайнапі будуть українські виконавці Ana B, Eternity, Louwave and Splinter і Сергій Лещенко.

Захід організовують рейв-спільнота Laboratorium, «Партія рейверів» і клуб Keller. Квитки на подію можна придбати за посиланням. Вартість – від 400 гривень.

Напередодні, 30 червня, у школі електронної музики Module Exchange пройде відкрита зустріч із Kittin. За словами організаторів, диджейка у форматі відкритого діалогу розкаже про власний творчий процес.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Kittin (раніше Miss Kittin) – це французька диджейка й продюсерка електронної музики, яка виступає з початку 2000-х. Справжнє імʼя музикантки – Керолайн Ерве, вона народилася в Греноблі в 1973 році. За свою карʼєру Kittin записала з культовим музикантом The Hacker треки Frank Sinatra і 1982.

У березні 2022 року Kittin випустила новий реліз Third Album, а вже в грудні долучилася до святкування 18-річчя берлінського клубу Berghain.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі