Голоси головних персонажів «Ріка і Морті», які озвучував співтворець серіалу Джастін Ройланд, перезапишуть, розповіли в інтервʼю Premiere виконавчий директор серіалу Стів Леві й президент каналу Adult Swim Майкл Овелін.

Раніше Ройланда, який озвучував Ріка і Морті, звинуватили в домашньому насильстві. Співпрацю з ним розірвали навіть попри зняття обвинувачень. Сьомий сезон серіалу продовжать без Ройланда.

Новий актор озвучування не повторюватиме голос Ройланда, а звучатиме інакше, зазначає Майкл Овелін. Виконавчий директор «Ріка і Морті» Стів Леві порівняв пошук нового голосу для Ріка і Морті з мультиплікаційним персонажем Багзом Банні, якого також озвучували декілька акторів.

Співтворець «Ріка і Морті» Джастін Ройланд

Жінка звинувачувала Ройланда в нанесенні тілесних ушкоджень і позбавленні волі. Утім, прокурори зняли звинувачення через брак доказів, які могли би довести факт домашнього насильства.

У матеріалах суду йдеться, що інцидент стався в січні 2020-го. Звинувачення висунули в травні того ж року, однак про це стало відомо лише в січні 2023-го, коли відбулося досудове слухання у справі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Джастін Ройланд і Ден Хармон створили анімаційний науково-фантастичний ситком «Рік і Морті» про божевільного вченого і його онука, обох головних героїв озвучив Ройланд. Перший сезон вийшов у 2013 році, а третій став одним із найрейтинговіших проєктів нічного програмного блоку Cartoon Network Adult Swim. Серіал продовжили на сьомий сезон.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі