Гурт «Океан Ельзи» випустили кліп на нову версію пісні «Я їду додому», яку присвятили саперам.

Пісню «Я їду додому» гурт випустив 15 років тому, у 2003 році, вона ввійшла до альбому «Тviй формат». Зараз «ніби звичайна фраза «Я їду додому» перетворилася на найбільше бажання, мантру, молитву для мільйонів українців», а «пісня звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім-Україну», – каже команда.

У відео показали історію української дівчини, яка обирає для себе важкий шлях повернення додому.

Кліп на нову версію пісні «Я їду додому»

Пісню також можна послухати на стримінгових платформах. 

Відео презентували спільно з фондом «Повернись живим» і мобільним оператором «Київстар» у межах кампанії з розмінування деокупованих територій України під назвою «Нам тут жити». Згідно з даними ДСНС, мінами й нерозірваними боєприпасами забруднені близько 30% України.

«Океан Ельзи» закликали приєднатися до збору на обладнання й транспорт для 146 саперних груп ЗСУ, які розміновують Україну. Долучитися можна тут. Кошти від монетизації пісні й відео гурт спрямує на розмінування (і вже спрямував додаткових 500 000 гривень).

Також абоненти «Київстар» із кожної оплати тарифу можуть 50 гривень автоматично донейтити на розмінування.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наприкінці травня гурт «Океан Ельзи» й попвиконавиця Kola випустили спільний кліп «Коли ми двоє», який присвятили «всім, хто любить і чекає».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі