Репер Otoy випустив кліп на лід-сингл «Шукали вчора» з альбому «Недовготривалі відносини».

Кліп на пісню «Шукали вчора»

За його словами, у відео показали історію інтроверта, який намагається втекти від суспільства, але йому це не вдається: «Оточення навʼязує екстравертні поведінки й спокуси. Клікер у руках героя – рахівник помилок, символ життєвих помилок на шляху цієї боротьби. Зреагувавши на останній подразник світу, особистість робить основну помилку й губить себе в екстравертній спокусі».

Режисером кліпу, «як і завжди», став сам Otoy. Виконавець також представить новий альбом на своєму першому сольнику в Stereo Plaza, який відбудеться 30 червня. Квитки можна придбати тут.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Репер Otoy випустив новий альбом «Недовготривалі відносини» наприкінці травня. Це девʼять треків, у яких виконавець поєднує реп, R&B й дискофанк.


Цей альбом за звучанням і лірикою кардинально відрізняється від попередньої роботи «Околофронт», про яку ми розповідали раніше. Якщо «Околофронт» Otoy присвячував суто повномасштабній війні, своєму братові, який захищав Україну в складі «Азову» в Маріуполі, і рішенню самому співпрацювати з «Азовом», то в «Недовготривалих відносинах» про війну він (майже) не говорить. Редакція The Village Україна запитала В’ячеслава Дрофу (Otoy) про метаморфози у творчості, метасенси на новому альбомі й «трушність».


Otoy працює з музичним лейблом Pomitni. Це перейменований лейбл Mozgi Entertainment. З ним також працюють Dorofeeva, Nazva, Анна Трінчер, Dima Prokopov, Love, Mary.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі