HBO Max знімає документальний серіал "First Five" про прем’єр-міністерку Фінляндії Санну Марін та її «жіночий уряд»,  пише Variety.

Як пише видання, серіал пропонує «зблизька побачити життя видатних політиків у безпрецедентні часи». Він буде складатися з трьох частин по 35 хвилин. 

«Серіал охоплює важливі теми влади та жіночості. Навіть у країні з великою традицією участі жінок у політиці, їх все ще засуджують і критикують суворіше, ніж їхніх колег-чоловіків», – йдеться у Variety.

Прем’єра «Першої п’ятірки» відбудеться на HBO Max на початку літа. Окрім Фінляндії та інших європейських територій, прем’єра серіалу також відбудеться на HBO Max у США. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Санна Марін стала прем’єр-міністеркою Фінляндії у 34 роки. У 2019 році вона була наймолодшим прем’єр-міністром країни та сформувала уряд разом із чотирма іншими жінками, багатьом з яких також було менше 35-ти. 


Американський кабельний канал HBO та стримінговий сервіс HBO Max офіційно не працюють в Україні, тому українські OTT-сервіси співпрацюють із ліцензіатами, які мають права на їхній контент.  The Village Україна розповідали, як переглядати серіали HBO в Україні. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі