У місті Ржищів на Київщині російські дрони частково зруйнували четвертий і пʼятий поверхи двох гуртожитків і навчальний корпус, повідомляють у ДСНС.

Як наслідок, троє людей загинули, семеро травмовані. Перші вибухи пролунали близько третьої ночі, далі була ще низка, написав очільник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов.

«Поліція й екстрені служби евакуювали понад 200 осіб. Одна частина будівлі гуртожитку була практично повністю зруйнована», – додав Нєбитов

Понад 20 людей перебувають у лікарні. Пʼятеро людей, імовірно, перебувають під завалами. Серед загиблих є водій швидкої, який приїхав рятувати громадян, додали в поліції.

UPD. З п’ятого поверху зруйнованого дронами гуртожитку дістали тіло ще одного загиблого.

UPD. Кількість загиблих зросла до семи, також відомо про девʼятьох травмованих, повідомили в Нацполіції. Серед постраждалих – одна дитина.

UPD 20:30. Станом на 18:00 було відомо про вісьмох загиблих унаслідок нічної атаки дронів. Постраждали семеро осіб, ще четверо, ймовірно, перебувають під завалами, повідомили в ДСНС.


У ніч на 22 березня росіяни запустили 21 безпілотник Shahed по території України. За попередньою інформацією, 16 з них було знищено.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі