Фільм «Люксембург, Люксембург» режисера Антоніо Лукіча виходить в український прокат з 13 квітня. 

Стрічку виробництва кінопродакшену ForeFilms, продюсерів Володимира та Анни Яценків, можна буде подивитись в усіх кінотеатрах країни.

Фільм розповідає історію про братів-близнюків, які вирушають на пошуки батька, який покинув їх у дитинстві й помер у Люксембурзі. Головні ролі виконали учасники гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови.

Стрічку знімали у 2021 році у Лубнах на Полтавщині, у Києві, на справжньому поліцейському полігоні та в Люксембургу. Завершувати фільм уже після початку повномасштабного вторгнення.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Світова прем'єра фільму «Люксембург, Люксембург» відбулася на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі в конкурсі «Горизонти». Стрічку також відібрали до участі в програмі «Сучасне світове кіно» кінофестивалю в Торонто.


Головний редактор The Village Україна Ярослав Друзюк стежив за знімальним процесом у Лубнах і Києві та провів кілька інтерв’ю з режисером і знімальною групою. Із цього вийшла історія про Антоніо Лукіча як режисера та «Люксембург, Люксембург» як його найбільш особистий фільм.


Також читайте інтерв'ю з хіп-хоперами із селища Близнюки Амілом і Рамілом Насіровими, про їхнє волонтерство, творчість під час війни та третього учасника гурту Женю Володченка, який приєднався до ЗСУ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі