«А-ба-ба-га-ла-ма-га» випустила велике ілюстроване видання «Тореадорів з Васюківки» Всеволода Нестайка з малюнками Ростислава Попського.

Це книжка у твердій палітурці й з суперобкладинкою на 216 сторінок. Вартість книжки – 740 гривень, придбати онлайн її можна тут.

«Торе­а­дори з Васюківки» – це перший український дитячий бестселер. Важко знайти в нашій літе­ра­турі щось веселіше й читабельніше, ніж ця неперевершена книжка Всеволода Нестайка», – ідеться в описі книжки на сторінці видавництва.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Тореадори з Васюківки» – це дитяча книжка-трилогія українського письменника Всеволода Нестайка, яка складається з трьох повістей: «Пригоди Робінзона Кукурузо» (1964), «Незнайомець з тринадцятої квартири» (1966) і «Таємниця трьох невідомих» (1970).

«Торе­адори з Васюківки» внесені «Почесного списку Андерсена» як один із найвидатніших творів світової літератури для ді­тей. У 2004 році «А-ба-ба-га-ла-ма-га» видала виправлене видання, де Нестайко додав нові сюжетні лінії.


Раніше «А-ба-ба-га-ла-ма-га» видала роман «Три мушкетери» Александра Дюма з ілюстраціями французького митця Моріса Лелуара, які він розробив до 50-ї річниці з дня виходу книжки.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі