Онлайн-відеогра World of Tanks Blitz отримала повну українську локалізацію після чергового оновлення.

Українською переклали всі текстові повідомлення у грі й офіційному ігровому порталі, а також озвучили екіпажі танків World of Tanks Blitz. Загалом українська локалізація має близько 100 тисяч слів, пише Mezha Media. Оновлення доступне на всіх платформах – від iOS та Android до Nintendo Switch.

У World of Tanks Blitz зіграли понад 1,4 мільйона нових гравців з України протягом 2022 року, пише Dev.ua. За цей час українці зіграли понад 740 мільйонів боїв, а сумарна тривалість ігрових сесій склала понад 9000 років.

Україна входить до топ-5 країн за завантаженнями гри за весь час, а український гравець в трійці найактивніших за кількістю боїв (42 тисячі боїв).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Українська гра Putinist Slayer («Винищувач Путіністів») стала доступна для Windows на ігровій платформі Steam. Всі прибутки з продажів гри підуть на допомогу ЗСУ.


Студія GSC Game World показала геймплей-трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Гра вийде у 2023 році на ПК і Xbox Series X/S та буде доступна у Xbox Game Pass з першого дня релізу.

Не тільки S.T.A.L.K.E.R. 2 і Marvel’s Spider-Man 2. Ось 23 гри, на які ми чекаємо у 2023 році.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі