Український короткометражний фільм «Це побачення» покажуть на Берлінському кінофестивалі.

Це історія про Київ під час повномасштабної війни, де життя не припиняється у всіх його проявах: «На світанку по Києву з шаленою швидкістю мчить авто. Коли воно нарешті гальмує, з машини виходить людина в камуфляжі. На неї чекають»,  описують автори стрічки.

Кадри з фільму «Це побачення»

Фільм зняла й спродюсувала Надія Парфан, це її перша ігрова стрічка. Співпродюсерами стали Ілля Гладштейн й Ірина Ковальчук. Це також перший проєкт власного виробництва онлайн-кінотеатру Takflix. Стрічку зняли за підтримки Британської ради в Україні.

Кадр зі зйомок фільму

73-й Берлінале у 2023 році триватиме з 16 до 26 лютого. Після показу на Берлінському кінофестивалі стрічка також вийде на британській платформі Nowness і на Takflix.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На Берлінале також покажуть фільм «Залізні метелики» про трагедію МН17. Його зняло українське кінооб’єднання Babylon’13 у копродукції з німецькою компанією Trima.


Крім того, український кінопродакшн ForeFilms відібрали для участі в ринку копродукції Берлінале.


Надія Парфан – засновниця онлайн-кінотеатру Takflix. Також зняла cтрічки «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго», «Жінки, що грають в ігри», «Reve ta Stohne» on tour», «Я не хотіла робити фільм про війну».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі