В онлайн-кінотеатрі Takflix вийшла фентезійна анімація про жіночу сексуальність «Глибока вода». Вона доступна до перегляду на всій територіях. «Квиток» коштує 49 гривень.

Глибока вода – це короткометражний анімаційний фільм 2020 року режисерки Анни Дудко. Автори фільму описують роботу як «фентезійну історію з вкрапленнями еротичного гумору».

Фільм розповідає про самотню русалку, яка полюбляє підглядати за людьми через труби водопроводу за допомогою магії. Одного разу вона закохується в чоловіка і прямує в його квартиру, щоб задовольнити свій потяг.

Стрічка здобула ссобливу відзнаку Національного конкурсу 50-го Київського МКФ «Молодість», спеціальну відзнаку журі Українського конкурсу анімаційного фестивалю LINOLEUM та отримала нагороду на Paris International Animation Film Festival (PIAFF) у Франції.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Takflix – це онлайн-кінотеатр українського кіно. У каталозі кінотеатру доступно близько 100 українських фільмів, серед них – трагікомедія «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча та підліткова драма «Стоп-Земля» Катерини Горностай. Також на Takflix ексклюзивно показують екшн-трилер «Байконур. Вторгнення» про українців, які нелегально пробралися на космодром Байконур, фільм з особистих відеозаписів українських бійців в АТО «Зошит війни», фільм про українські балкони «Вхід через балкон» і трагікомедію «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго». Щоб подивитися фільм на платформі, потрібно купити на нього квиток.

У червні Takflix випустив застосунок для Android. Його можна запустити на телевізорах, смартфонах та інших мобільних простроях.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі