Кінопродакшн A24 випустив перший трейлер нового фільму Даррена Аронофскі «Кит», знятого за мотивами однойменної пʼєси драматурга Семюела Д. Хантера.

Головну роль стрічки зіграв актор Брендан Фрейзер («Мумія», «Вибух із минулого»). Його персонаж – 270-кілограмовий учитель Чарлі – намагається відновити стосунки з 17-річною донькою (Саді Сінк, «Дивні дива»), з якою він не спілкувався відтоді, як покинув сімʼю заради коханця.

«Чи мали ви коли-небудь відчуття, що люди не здатні не піклуватися? Люди неймовірні», – розмірковує в трейлері персонаж Брендана Фрейзера.

Премʼєра стрічки пройшла 4 вересня на Венеційському кінофестивалі, а в кінотеатрах картину показуватимуть з 9 грудня 2022 року.

Актор отримав спеціальну нагороду «за видатний внесок у кінематограф» на кінофестивалі в Торонто, а також зірвав 6-хвилинні овації під час премʼєри стрічки у Венеції.

«Для багатьох оскарівських експертів Фрейзер є одним із головних претендентів на «Найкращу чоловічу роль», – пише Variety.

«Кит» – перший з 2017 року («Мати!») фільм Аронофскі як режисера. «Творець «Чорного лебедя» й «Пі» тепер, імовірно, повертається в гонитву за нагородами зі своїм новим фільмом», – пише Variety.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі