У муніципальній книгарні «Сяйво книги» спільно з «Культурним десантом» збирають мобільні бібліотеки для українських військових, які перебувають на передовій.

Обрати книги можна буде з орієнтовного списку, який надасть книгарня. За бажанням їх можна буде підписати. Можна також залишити свої контакти для подальшого листування, поділитися враженнями від книги.

Книги розподілять, передадуть об’єднанню «Культурний десант» і спрямують на фронт. Першу партію обіцяють відвезти на схід 14 жовтня. За задумом ініціаторів акції, військові можуть повернути прочитану книгу після війни – як запоруку того, що повернуться самі.

«Що відрізняє українського військового від окупанта? Правильно, наявність інтелекту. І тому дуже важливо підтримувати наших бійців не лише матеріально-технічним забезпеченням, а й допомагати з поживою для розуму», – коментують ініціативу в «Сяйві книги».

Збір триватиме до 30 листопада 2022 року. На придбання книжок для військових дають знижку 20%. Також обіцяють 10-відсоткову знижку за наступної покупки в книгарні.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У «Сяйві книги» зібрали майже 25 тонн російських книг і відправили на перероблення.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі