Українське медіа «Слух» і відеопродакшн Knife! Films презентували трейлер документального фільму «Далі» про українок, які через повномасштабне вторгнення Росії були змушені виїхати до Європи.

«Люди опинилися в життєвих ситуаціях, місцях й обставинах, у яких не думали, що колись опиняться. Їм потрібно будувати нове життя: облаштовуватися на новому місці, вчити мову, починати все спочатку. Вони готові вступати на новий шлях і за цим цікаво спостерігати. Ось про це фільм», – говорить режисер Артем Григорян («Людина, яка вічно танцює»).

У фільмі розкажуть історії жінок із Маріуполя, Харкова Одеси, Києва, Дніпра й Сум.

Продюсюванням фільму займався Максим Сердюк, засновник медіа «Слух». Прем’єра стрічки відбудеться 14 вересня на YouTube-каналі видання.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


KNIFE! Films – студія, яка займається виробництвом документальних і художніх проєктів. «Далі» – друга велика робота студії після документального серіалу «Спалах» про сучасну українську культуру.


За даними ООН, понад 12 мільйонів українців були змушені покинути свої домівки через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Близько 6,4 мільйона поїхали за кордон, більшість із них – це жінки й діти.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі