Український рок-музикант Саша Чемеров презентував пісню «Полями» й кліп на неї.

«Дев’ятий сингл від Саші Чемерова «Полями» – це сповідь людини, яка прокинулася від жахливого сну, усвідомила себе й стала на шлях любові», – пишуть автори.

Кліп придумали й реалізували автор пісні Саша Чемеров, режисер Нікіта Квасніков і продюсер Коля Серга.

За задумом, головний герой «Полями» – це кожен українець, який від початку повномасштабного вторгнення бореться за свою країну на фронті або в тилу зі «страшною машиною смерті», яку в кліпі уособлює танк Т-80У бойовою масою 46 тонн.

До реалізації відео долучилися військові ЗСУ – піротехніки, механіки-водії танка й командири окремих батальонів.

Саша Чемеров написав пісню три роки тому: «Вона про культурний код України, переданий крізь власний досвід. Про спалені поля, про спалене серце кожного з нас. Про втрату землі під ногами, яку сприймали як належне. Про те, як ми загубилися й шукаємо шлях у новітній історії себе й країни. Про вигоряння від болю. Про те, що відсутність любові, віри й надії закреслює всі шанси на існування здорового суспільства. Дякувати Богу, у нас ці шанси є, і разом ми досягнемо мети», – відзначив музикант.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У червні Саша Чемеров презентував кліп, знятий на тепловізор. Кліп знімали на вулицях Львова, а тепловізор позичили в полку «Азов».

На початку повномастабного вторгнення музикант створив благодійний фонд «Культурний опір», який допомагає ЗСУ. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі