Фільм «Людина-павук: Додому шляху нема» став першим фільмом за весь період пандемії і за 2021 рік водночас, який зібрав 1,05 мільярда доларів у світовому прокаті, повідомляє ВВС.

Цю суму фільм зібрав за 12 днів прокату. Попередній рекорд таких зборів за 12 днів належав стрічці «Зоряні війни: Повстання Скайуокера», яка його утримувала з 2019 року.

У п’ятірку лідерів за касовими зборами також потрапила голлівудська шпигунська драма «Джеймс Бонд: Не час помирати». Вона зібрала 774 мільйонів доларів у світовому прокаті.


«Людина-павук: Додому шляху нема» – американський фільм, заснований на коміксах Marvel, є продовженням фільму «Людина-павук: Повернення додому» (2017) і «Людина-павук: Далеко від дому» (2019).

Перший трейлер вийшов у серпні 2021 року, ще один з’явився у листопаді. В український прокат фільм «Людина-павук: Додому шляху нема» вийшов 16 грудня.

Головну роль у фільмі зіграв Том Голланд. За сюжетом, особу Людини-павука викрито. Пітер Паркер просить доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) зробити так, щоб люди забули про те, хто ховається за маскою.

Редакція The Village Україна також без спойлерів обговорювала, чому «Людина-павук: Додому шляху нема» – це головна прем'єра 2021 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі