Техно-хаус вечірка Rhythm Büro повертається після дворічної перерви. Її проведуть 5 лютого 2022 року у дев’ятому павільйоні ВДНГ. Цього разу там у кілька разів збільшать танцпол та організують комфортні зони відпочинку.

Гратимуть Anthony Rother, Rrose, Blind Observatory, Hydrangea та Віра Логданіді в супроводі візуального шоу від команди Blck Box.

Німецький продюсер Anthony Rother, засновник лейблу Datapunk, представить гібридний сет і перфоманс.

Також у лайн-апі заявлений Rrose – це проєкт Сета Хорвіца з Каліфорнії, у якому він виступає в жіночому амплуа, протестуючи проти техно як чоловічого жанру.

Свої сети також відіграють берлінський виконавець Blind Observatory та французька саунд-продюсерка Hydrangea.

Відкриє подію одна з засновників Rhythm Büro – Віра Логданіді.

Квитки на вечірку можна купити тут.


Rhythm Büro – проєкт київської електронної сцени. Ним керують діджеї та саунд-продюсери Ігор Глушко, Віра Логданіді й Олександр Павленко. Вони проводять щорічний фестиваль електронної музики Natura та влаштовують техно-вечірки. За шість років організували 40 івентів у Києві, Тбілісі, Парижі, Кракові й інших містах.


Останній раз Rhythm Büro робили велику indoor-подію в лютому 2020 року. Вона пройшла під назвою Season Opening, але сезон врешті не відбувся. Заплановані події скасували, улітку провели тільки open air фестиваль Natura.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОБКЛАДИНКА: Rhythm Büro