Київський ресторан «Їстетика», зроблений за проєктом студії Yakusha Design, отримав премію Dezеen Awards 2021 у номінації «Інтер’єр бару та ресторану» за версією журі.

Журі підкреслило композицію закладу, поєднання простоти та текстур (бетон, камінь, сталь, глина), що має «культурний відтінок».

Фото: Yakusha Design

Усього в категорії «Інтер’єри» Dezеen у 2021 році отримав 1314 заявки, із них 62 проєкти ввійшли до шортліста премії. Переможцями стали 11 проєктів, серед яких інтер’єри квартир, готелів, великих і невеликих робочих приміщень тощо.

Студію Yakusha Design також номінували на премію Deezen у категорії «Найкраща молода дизайн-студія року». Результати за цією категорією оголосять у п’ятницю, 26 листопада.


Dezeen Awards – премія у сфері архітектури та дизайну, що визначає найкращі проєкти та студії з 2017 року. Її організатором є видання Dezeen – медіа у сфері архітектури й дизайну.

Київський заклад Virgin Izakaya Bar (проєкт студії Yodezeen) також отримав нагороду Dezeen Awards 2021 як найкращий інтерʼєр бару чи ресторану, але за версією читачів.

У номінації «Культурні споруди» премії змагався інший київський проєкт – синагога в Бабиному Яру, але переміг у цій категорії конференц-центр у Китаї (проєкт китайської студії MAD Architects).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі