Суд задовольнив прохання адвоката Брітні Спірс і тимчасово зупинив опікунство Джеймса Спірса над нею, повідомило видання The New York Times.

Тимчасовим опікуном співачки призначили юриста Джона Монтгомері. Її статками поки що керуватиме бухгалтер Джон Забел. Це тимчасові рішення перед засіданням, на якому розглянуть можливість зняття повної опіки над Брітні Спірс. Коли воно відбудеться, поки що невідомо.

Крім цього, адвокат Брітні Спірс попросив про паралельне розслідування правомірності дій батька співачки.

Слухання у справі про контроль над фінансами виконавиці призначили на 12 листопада.


Джеймс Спірс став опікуном співачки у 2008 році, після того, як вона потрапила в психіатричну лікарню через проблеми з наркотиками й алкоголем.

У червні 2021 року Брітні Спірс попросила суд Лос-Анджелеса припинити опіку Джеймса Спірса над нею.

Співачка заявила, що адвокат Сем Інгем, який представляв її інтереси з 2008 року, не говорив їй, що вона може подати прохання про припинення опіки. Після цього Інгем вийшов зі справи.

Суд дозволив Брітні Спірс обрати адвоката самостійно. У липні її новий адвокат Меттью Розенгарт попросив усунути Джеймса Спірса від опіки над Брітні.

Наприкінці серпня Джеймі Спірс вимагав у доньки компенсацію близько 2 мільйонів доларів в обмін на відмову від опікунства.

На початку вересня Спірс подав до суду документи про припинення опіки над співачкою.

Крім цього, 28 вересня стримінговий сервіс Netflix випустив документальну стрічку Britney vs Spears, яка розповідає про боротьбу Брітні Спірс за незалежність від опіки її батька.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОБКЛАДИНКА: Jennifer, Wikimedia Commons