The Village Україна збирає події четвер, 24 жовтня, які варто відвідати.

Концерт Palina

Співачка та авторка пісень з Мінська Palina розпочала музичну кар’єру під псевдонімом Республіка Поліна і виступала на фестивальних і концертних майданчиках Білорусі, України, Литви, Польщі. У 2018 році Palina стала фіналісткою українського шоу «Х-фактор. 9 сезон». У Києві вона презентує останній альбом «Грустные песни».


Коли

19:00

Де

Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

250 гривень


Концерт «Аигел»

«Аигел» – російський електронний хіп-хоп-дует, що складається з автора текстів Айгель Гайсін та електронного музиканта Іллі Барамії. Особливість цього гурту в тому, що велика частина роботи над матеріалом відбувається віддалено, бо музиканти живуть у різних містах. Учасники дуету не бачилися і навіть не розмовляли телефоном до першого концерту: все спілкування відбувалось у мережі. Сьогодні на рахунку гурту два альбоми про «любов, ненависть, смерть і свободу».


Коли

19:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки

від 400 гривень


Виставка фіналістів Bird in Flight Prize ‘19

В артпросторі Set відкривають виставку робіт фіналістів конкурсу фотографії Bird in Flight Prize 2019. Міжнародне журі обрало десять робіт з понад 400 заявок: саме їх покажуть у Set. До шортлиста увійшли фотографи з України, США, Польщі, Нової Зеландії, Нідерландів та Іспанії.


Коли

з 11 жовтня до 10 листопада

Де

вулиця Ярославів Вал, 14

вхід вільний


Чаювання з котиками

Киян запрошують у Центру Кототерапії на тотальний релакс в компанії пухнастих. «У нас можна не лише добре провести час із котами, але й забрати додому одного (або двох!) із них. Всі наші підопічні були врятовані з вулиці, обстежені, вакциновані, стерилізовані і тепер шукають домівки», – розповідають організатори.


Коли

14:00

Де

вулиця воздвиженська, 14

Скільки

100 грн


Вечірка від Womens Sound

24 жовтня у рамках Metamorphoses Lab: Мистецька лабораторія відбудеться вечірка від проекту Womens Sound. У просторі MetaCulture можна буде почути виступи музиканток Marana, Waveskania, Настя Воган з проектом Cyclones slowly rose [Київ] live, Concrete, NFNR, Womens Sound intro performance.


Коли

23:00

Де

MetaCulture, вулиця Нижньоюрківська, 31

Вхід вільний