The Village Україна збирає події середу, 23 жовтня, які варто відвідати.

Лекція Олександри Герасименко «Art and design»

Як мистецтво і технології вплинули на графічний дизайн, музичну та фешн індустрію, а також яка різниця між плагіатом і запозиченням – про це розповість джуніор арт-директор Олександра Герасименко, яка раніше працювала графічним дизайнером у BBDO Ukraine та Brandon Archibald. Лекція пройде у Projector, захід буде корисним як початківцям, так і досвідченим графічним дизайнерам.


Коли

19:30-21:00

Де

вулиця Кожум'яцька, 10

Вартість

300 грн


Лекція про Гаспара Ное у Mezzanine

Виконавчий продюсер UA: Культура та співзасновник видання Moviegram Лук'ян Галкін на лекції у Mezzanine говоритиме про творчість Гаспара Ное – режисера, чиї фільми у момент виходу здаються жорстоким трешем, а вже за кілька років стають шанованою класикою. На лекції дізнаєтесь більше про трилогію Різника – найогиднішого з персонажів Ное. Також розглянете «Незворотність», «Вхід у порожнечу», «Любов», «Екстаз» та інші стрічки.


Коли

19:30-22:30

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

Вартість

200 грн


Публічне інтерв’ю: Андрій Баштовий vs Spiilka Design Büro у Bazilik

Друге публічне інтерв’ю у Bazilik головний редактор The Village Україна Андрій Баштовий візьме у засновників Spiilka Design Büro Насті Жеребецької та Володимира Смірнова. Будуть говорити про дизайн, мистецтво, їх поєднання та діджитальні зміни на державному рівні.


Коли

09:00-10:30

Де

вулиця Воздвиженська, 54

вартість

200 грн


Кінопоказ Oldschool у «Довженко-Центрі»

У «Довженко-Центрі» в межах кіноклубу Oldschool покажуть фільм 1929 року «Вітер з порогів» режисера Арнольда Кордюма. Стрічка, на перший погляд, агітфільм про переможну ходу радянської індустріалізації. Проте постановник зосереджується на антигуманістичних наслідках затоплення дніпровських порогів під час будівництва ДніпроГЕС у 1927-му році. У стрічці розповідається історія долі окремо взятої сім’ї прибережного села.


Коли

19:00-20:15

Де

вулиця Васильківська, 1

вартість

80 грн


Обкладинка: «Довженко-Центр»