The Village Україна збирає події вівторка, 3 вересня, які варто відвідати.

Курс про кавову культуру

На «Введенні у каву» розкажуть про «шлях кави від початку кавової історії в лісах Ефіопії до найпопулярнішого напою у світі». Кавовий модуль висвітлює повний шлях кави: починаючи з плантації, збору врожаю, сушки, до обсмажування, заварювання та оцінки смаку в чашці. Учасники школи отримають базові знання в правильному оцінюванні кави та спробують усе розмаїття кавових смаків. Реєстрація за лінком.


Коли

10:00-18:00

Де

Fair Finch Coffee Academy, вулиця Лаврська

Скільки

від 2 400 гривень


Премєрний показ «Воно 2»

Нова частина оповіді про клоуна, який їсть дітей, є сиквелом фільму «Воно», знятого 2017 року. Дії фільму відбуваються через 27 років після подій у першій частині, а з клоуном Пеннівайзом боротимуться вже дорослі герої.

У фільмі зіграють Джеймс Макавой («Спліт»), Джессіка Честейн («Гра Моллі»), Білл Гейдер («Суботнього вечора в прямому ефірі») та Білл Скарсгард («Дедпул 2»).


Коли

19:15

Де

«Сінема Сіті», вулиця Антоновича, 176

Скільки

від 120 грн


Проєкт «Велике коло» у М17

Міжнародний мистецький проєкт «Велике коло» презентує нову експозицію. Цього разу в центрі сучасного мистецтва М17 покажуть проєкти митців з Великої Британії, Данії та США. «Виставки продемонструють, як з форми, фарби та лінії витворюється «нова граматика живописного простору», що базується не на умовних знаках, а на закономірностях сприйняття», – розповідають у М17.


Коли

19:00

Де

M17 Contemporary Art Center, вулиця Антоновича, 102-104

Скільки


Рок-н-Рол на ЮБК

3 вересня на пляжі клубу ЮБК відбудеться рок-н-рольна вечірка. Гратиме український гурт «Руки'в Брюки».

«Руки'в Брюки» грають у стилі американської музики 1940-1960-х років: власні пісні та кавери на відомі хіти. Музиканти зіграють велику сольну програму, зібрану з пісень написаних за роки існування.


Коли

20:00

Де

«Южный Берег Киева», Труханів острів

Скільки

від 250 гривень