The Village Україна збирає події середи, 4 вересня, які варто відвідати.

Фестиваль анімації Linoleum

4 вересня – відкриття фестивалю актуальної анімації Linoleum. У його програмі: експериментальна, еротична, дитяча анімація, чорна комедія та ретроспектива української мультиплікації. На відвідувачів також чекають лекції та воркшопи від провідних аніматорів та режисерів.


Коли

19:00

Де

кінотеатр «Жовтень», вулиця Костянтинівська, 26

Скільки

від 40 гривень


Лекція про синдром самозванця

Ексзаступниця міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасія Дєєва проведе лекцію «Скляна стеля, або синдром самозванця». Анастасія говоритиме про те, чому жінки себе стигматизують і самі перешкоджають своєму зростанню. Вхід за реєстрацією.


Коли

19:00

Де

Dialog hub, вулиця Володимирська, 43

Вхід вільний


Виставка «Дивні рослини»

Американська художниця та резидентка фонду «Ізоляція» Хезер Бердслі представить свою виставку під назвою «Дивні Рослини».

«У грудні 2017 року я відвідала Прип'ять та стала свідком того, як з часу техногенної катастрофи природа почала домінувати й захоплювати споруди. Так я почала вишивати фотографії міста з рослинами, що поглинають людей та будівлі. Відтоді поповнюю цю серію зображеннями з кожного нового міста», – розповідає про ідею виставки Бердслі.


Коли

19:00

Де

IZONE, вулиця Набережно-Лугова, 8, 4 поверх

Вхід вільний

Facebook


«Хіба ревуть воли, як ясла повні?» у театрі на Подолі

У новому 33-му театральному сезоні у Театрі на Подолі обіцяють показати новий варіант інсценізації тексту Панаса Мирного. Усім відомий сюжет зовсім не буде нагадувати шкільну класику, радше рок-версію протестного роману.


Коли

19:00

Де

Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20-Б

Скільки

від 300 гривень