The Village Україна збирає події середи, 28 серпня, які варто відвідати.

ТНМК на Арт-заводі Платформа

Український гурт ТНМК виступатиме під акомпанемент симфонічного оркестру. Гратимуть найпопулярніші пісні гурту, які поєднали зі звучанням класичних інструментів. Концерт стане останнім перед паузою проєкту.

ТМНК – Янголи 

Коли

20:00

Де

Арт-завод Платформа

cкільки

від 590 гривень

facebook


Показ фільму «Перший поверх» у Pinchuk Art Centre

У рамках публічної програми виставки «Заборонене зображення» в Pinchuk Art Centre покажуть фільм «Перший поверх».

Це повнометражний художній фільм українського радянського кінорежисера Ігоря Мінаєва, який з 1988 року живе та працює у Франції. Стрічку знімали у 1990 році на Одеській кіностудії, того ж року його представили на Каннському кінофестивалі. У центрі сюжету – любовна драма, що розгортається на тлі занепаду радянської держави. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Класика на даху ЦУМу

На даху ЦУМу влаштовують вечірній концерт класичної музики. Цієї середи «Віртуози Києва» гратимуть твори Моцарта, Баха, Штрауса, Чайковського. На концерті можна буде замовити коктейлі.


Коли

20:00-21:30

Де

вулиця Хрещатик, 38

скільки

450 гривень


On The Sixth Floor: лекція від Vogue про моду

У рамках освітнього проєкту On The Sixth Floor влаштовують лекцію про моду «Новий консерватизм». Стиліст і редактор відділу моди Веня Брикалін Vogue UA та оглядачка відділу моди Тетяна Соловей Vogue UA розповідатимуть про те, як змінюється сучасна мода. Цього разу вони розказуватимуть про консервативні тенденції у нових колекціях.


Коли

19:30

Де

вулиця Володимирська, 4

скільки

1000 гривень